Son başvuru tarihi 22 Mart

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2024 yılı için Damla Sulama Sistemi Kurulumu Hibe Çağrı Döneminin başladığı açıklanırken, bireysel başvuruda bulunan çiftçilere de yüzde 70 oranında destek verileceği duyuruldu. 

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında, 2024 yılı için Damla Sulama Sistemi Kurulumu Hibe Çağrı Dönemi başladığı duyuruldu. 

Müdürlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  “Fındık bahçelerinde geleneksel yöntemlerle yapılan kültürel bakım işlerinin (sulama, gübreleme vb.) yeni teknikler kullanılarak yapılması ile harcanan emek ve zamanın en aza indirerek kaliteli ve randımanı yüksek ürün alınabilmesi amaçlanıyor.  Bireysel başvurularda yüzde 70 oranında (KDV hariç) destekleme de yapılacak.  Proje Uygulama Bölgesi; Bartın İli Merkez ve Ulus ilçesine bağlı köylerdir. Başvurular Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ve Ulus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine yapılacaktır. Çiftçilerimiz 04 -22 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru yapabileceklerdir.” 
 

Bakmadan Geçme