Bakan Tunç Kozcağız'da konuştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın programı kapsamında geldiği Bartın'da İlçe ve Beldeleri ziyaret etti. AK Parti'den 6'ıncı döneminde yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Karaman'ı da ziyaret eden Bakan Tunç, Karaman'ı tebrik ederken, Kozcağızlı vatandaşlara da teşekkür etti. 

Bakan Tunç Kozcağız ziyaretinde Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. 

Yaptığı konuşmada yeniden AK Parti Belediyeciliğini seçen Kozcağızlı vatandaşlara teşekkür eden Bakan Tunç, “Burada sizlerle beraberiz. Belediye Başkanımız tekrar Belediye Başkanlığına seçildi. Sizlerin takdirleriyle. Mustafa Karaman başkanımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Destek verdiğiniz için de hepinize çok çok teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

“Sizlerin güvenine layık olabiliyorsak ne mutlu”

Bakan Tunç konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Kozcağız’ımız her zaman AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren bir beldemiz. Hem de yüksek oranda destek veren bir beldemiz. Belediye seçimlerinde de hep defalarca burada AK Parti Belediyecilik anlayışını devam ettirdiniz. Yeni dönemde de yine Mustafa Karaman başkanımızla burada gerçek belediyecilik, AK Parti Belediyeciliği devam edecek inşallah. Eser Belediyeciliği, hizmet siyaseti burada devam edecek. Kozcağız'a çok güzel hizmetler yaptık, ürettik. Köprüler yaptık, yollar yapıyoruz. İki tane baraj yaptık. Okullar yaptık, sosyal tesisler, terminalinden tutun da spor tesislerine, stadyumuna varıncaya kadar alt yapısıyla, üst yapısıyla, en son doğalgazı da getirdik. İnşallah mahallelerine kadar ulaşır. TOKİ konutlarını, köy konutları yaptık, şimdi şehir konutlarına inşallah başlayacağız. Kozcağız’ımız eser ve hizmet siyasetiyle donatmaya devam edeceğiz inşallah. Belediye başkanımızın yeni dönemdeki projeleri vardı. Onların gerçekleştirilmesi için takip edeceğiz. Hep beraber o projeleri hayata geçirmek için canla başla gece gündüz çalışacağız. Kozcağızlı hemşerilerimizin güvenine layık olabilmek için çalışacağız inşallah. Sizlerin güvenine layık olabiliyorsak ne mutlu. 

“Bu beldemize ne kadar hizmet etsek azdır”

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere selamları var. Bartın'ımız, ilçelerimiz, beldelerimiz, köyleriyle beraber eser üretmeye inşallah devam edeceğiz. Ben hepinize tekrar çok çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun Mustafa Karaman, tecrübeli bir belediyeci. Belediyecilik demek, hizmet demek, icraat demek. Doğumdan ölüme kadar her alanda vatandaşının yanında olmak demek. Demek ki 6 dönemdir burada peş peşe Belediye Başkanlığı yapmak kolay bir şey değil. Nüfusu en yüksek olan beldemiz, merkez 8 bin, köyleriyle beraber 35 bin nüfusu var. Dolayısıyla bu beldemize ne kadar hizmet etsek azdır. İlçelerden de büyük bir beldemiz. Dolayısıyla biz buraya ilçe ayarında, ilçelerden daha fazla hizmeti inşallah getirerek beldemizin daha da gelişmesi ve daha da kalkınması için çalışacağız. Belediye Başkanımız da durmuyor. O nedenle bizler de inşallah ona her projesinde destek olmaya çalışacağız. Tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Yeni seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Bugüne kadar emeği geçen muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz güzel çalışmalar yaptık. Şimdi yeni dönemde de yeni seçilen muhtarlarımızla inşallah o mahallelerde ve köylerde güzel hizmetler yapacağız inşallah. Belediye Meclis Üyelerimizi tebrik ediyorum. Önceki Meclis Üyelerimize teşekkür ediyoruz. Teşkilatımıza, Belde Teşkilatımıza çok teşekkür ediyoruz. Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ediyoruz. Zorlu bir seçim süreci, büyük bir rekabet içerisinde Kozcağız’da Ak Partili belediyecilik anlayışı devam etsin dediniz. Buradaki ışık sönmesin dediniz. Biz de inşallah sizin o güveninize layık olabilmek için gece gündüz çalışacağız inşallah. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” 
 

Bakmadan Geçme