'Onlar Kozcağızspor'un geleceği'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Kozcağız ziyaretinde kendisini karşılayan Kozcağızspor Kulübünde oynayan miniklerin taleplerinin bulduğu dosyayı inceleyerek, projelerin hayata geçeceğini söyledi. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın programı kapsamında geldiği Bartın’da İlçe ve Beldeleri ziyaret etti. AK Parti’den 6’ıncı döneminde yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Karaman’ı da ziyaret eden Bakan Tunç, Karaman’ı tebrik ederken, Kozcağızlı vatandaşlara da teşekkür etti. 

Vatandaşların yanı sıra Bakan Tunç’u karşılayan bir grup daha vardı ki, onlarla bire bir temas kuruldu. Kozcağızspor Kulübünde oynayan minik sporcular da Bakan Tuç’u ellerindeki pankartlar ve hazırladıkları talep dosyası ile karşıladı. 

Bakan Tunç miniklerle bire bir sohbet etti, dosyalarını inceleyerek projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini söyledi. 

“Spor salonları sizin emrinizde”

Bakan Tunç sporcu miniklere hitap ederek, “Çocuklarımız önemli. Onların istekleri var. Sporcu olacaklar. Onlar Kozcağızspor’un geleceği. Kozcağızsporumuza stadyum yaptık biliyorsunuz.  Inşallah büyüyünce orada büyük maçlar yapacaksınız. Spor salonları sizin emrinizde. Bazı projeler var. Hocam ve kulüp başkanımız, meclis üyemiz o dosyayı bize verdi. Çocuklar için, gençler için bazı düşüncelerimiz var. Inşallah onları inşallah onları hayata geçireceğiz. Yeter ki siz çok ders çalışın. Hem futbol oynayın, hem spor yapın. Hem de derslerinizi ihmal etmeyin. Tamam mı? Anlaştık mı?” dedi.

Bakmadan Geçme