Genel Başkan Davutoğlu'dan Kurtkaya'ya destek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya vatandaşlardan destek istedi.

Genel Başkan Davutoğlu’nun destek verdiği Kurtkaya, konuşmasında, “Söz veriyorum hiç bir şüpheniz olmasın tereddütünüz olmasın Yasemin Dora Kurtkaya Gelecek Partisi kadroları ve tüm hemşerilerimiz ile birlikte size çınar yaprağı ile birlikte size söz verdiğim gibi çalmadan çırpmadan har vurup harman savurmadan nasıl bir belediyecilik yapılır Türkiye’ ye göstereceğiz.” Dedi. 

“31 Mart Bartın’ımızın makus kaderini değiştirme seçimidir”

Kurtkaya konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “31 Mart seçimleri öyle bir seçim ki çok çok dikkat etmeliyiz.  Ya Bartın’ımızın makus kaderinin değişmemesi seçimi yada Bartın’ımızın makus kaderini değiştirme seçimidir. 31 mart seçimlerinde kimleri seçeceğinizi yada neye oy atacağınızı biliyor musunuz? 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerde siz patron seçtiklerinizin de size hizmet edeceklerini biliyor musunuz? Yani size tepeden bakana mı oy vereceksiniz? Yoksa sizin içinizden biri mi, size hizmet edene mi, yada kafasına göre belediyeyi işçi doldurana mı oy vereceksiniz?  Yada ehliyete ve liyakata göre işçi alana mı oy vereceksiniz? Kamu düzenini bozana mı oy vereceksiniz yada kamu düzenini saglayana mi oy vereceksiniz?  Kamu malını babasının malı gibi görüp harcayana mı oy vereceksiniz yada kamu malını halkın malı gibi milletin malıdır diyene mi oy vereceksiniz?  Bartın belediye başkanlığı koltuğunu kendi babasının mirası gibi görene mi oy vereceksiniz? Yoksa Bartın belediye Başkanlığı koltuğu halka hizmet yeridir diyene mi oy vereceksiniz? Bartın’da ki dostlarımız, kardeşlerimiz,ablalarımız ve bacılarımız, abilerimizin bu sefer ne diyeceğini çok iyi biliyorum. Ne diyecekler biliyor musunuz? Yasemin Dora Kurtkaya diyecekler, Gelecek Partisi diyecekler ve her biri birbirinin evlatları olan Gelecek Partisi Meclis Üyeleri diyecekler. Söz veriyorum hiç bir şüpheniz olmasın tereddütünüz olmasın Yasemin Dora Kurtkaya Gelecek Partisi kadroları ve tüm hemşerilerimiz ile birlikte size çınar yaprağı ile birlikte size söz verdiğim gibi çalmadan çırpmadan har vurup harman savurmadan nasıl bir belediyecilik yapılır Türkiye’ ye göstereceğiz.” 

Bakmadan Geçme