Davutoğlu Bartın'da konuştu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin Bartın Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya'ya destek vermek üzere geldiği Bartın'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bartın’a geldi. 

Gelecek Partisi Bartın İl Yönetimi tarafından karşılanan Davutoğlu, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında açıklamalarda bulundu. 

“Bartın’a hizmet etmeyenlere kırmızı kart göstereceksiniz” 

Bartın’a kadın eli değeceğini ifade eden Genel Başkan Davutoğlu, “ Bartın’da da yerel yönetimlerde Bartın’ı ihmal eden, Bartın’ı istismar edip Bartın’dan istifa edip Bartın’a hizmet etmeyenlere kırmızı kart göstereceksiniz. Nasıl mı ? Bartın’a bir kadın eli deyecek. Size siyasal hayatımda tanıdığım en cesur kadını Bartın’da aday olarak getirdik. Yasemin Dora Kurtkaya Bartın’da partinin kurulma aşamasından itibaren nerede yolsuzluklarla mücadeleye var mısınız? Kim var dediğinde Yasemin ben varım dedi. Yasaklara karşı mücadeleye kim var dediğinde Yasemin Hanım ben varım dedi.  Yoksullara karşı kim varım dediğimizde  önce Yasemin Hanım ben varım dedi. Bartın’ın en yiğit kadın Bartın’a hizmet için yollara düştü şuana kadar 17 bin 540 evin kapısını çalmış notlarda tutuyor. Hiçbir Belediye Başkan adayı bu kadar çalışkan değildir. Bartın’ı sokak sokak dolaşmaya devam edeceğiz. İnşallah Allah hayırlı eylesin ve 31 Mart akşamı bu sefer inşallah Bartın’da bir zaferi kutlamayı bize nasip etsin.” Dedi.

Bakmadan Geçme