Çiftçiler iyi tarım uygulama sertifikalarını aldılar

DÜZCE(İHA) – Tarım ve Orman Bakanlığının iyi tarım uygulamalarının yaygınlaştırılması ve kontrolü projesiyle Cumayeri İlçesi Iğdır Köyü'nde 29 üreticiye İyi Tarım Uygulamaları sertifikaları dağıtıldı.

DÜZCE(İHA) – Tarım ve Orman Bakanlığının iyi tarım uygulamalarının yaygınlaştırılması ve kontrolü projesiyle Cumayeri İlçesi Iğdır Köyü’nde 29 üreticiye İyi Tarım Uygulamaları sertifikaları dağıtıldı.

Sertifika dağıtımına Tarım ve Orman Düzce Müdürü Esra Uzun, Cumayeri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlyasoğlu, proje sorumlusu teknik personel ve çiftçiler katıldı.

Esra Uzun “Bu projeyi bu yıl uygulamaya başladık. Cumayeri İlçemizin Iğdır Köyü’nde 29 üreticimizle 819 dekar alanda iyi tarım uygulamaları projesini yürüttük. Bu projeyi çiftçilerimizin benimsemiş olması ve projeye yeni çiftçilerimizin dahil olmak istemesi bizleri sevindirdi" ifadelerinde bulundu.

Gelecek yıl içinde Tarım ve Orman Bakanlığına yeni proje teklifi sunduklarını söyleyen Uzun, sundukları projenin kabulü halinde bu çalışmaların hep birlikte devam edeceğini söyledi.

Çiftçilerle bir araya gelen Esra Uzun bakanlığın iyi tarım uygulamasındaki imkanlarından bahsederek çiftçilerden gelen önerileri dinledi. Tören çiftçilerin sertifikalarının dağıtılması ile sona erdi.

Çiftçiler iyi tarım uygulama sertifikalarını aldılar

Bakmadan Geçme