Cezası belli oldu

Bartın'da 2021 yılında meydana gelen olayda eski sevgilisini işyerinde öldüren Ercan Özkavlak'ın cezası belli oldu

2021 yılının Kasım ayında Bartın’da meydana gelen olayda eski sevgilisi 25 yaşındaki Azize Gülmez’i işyerinde silahla vurarak öldüren Ercan Özkavlak, kendisine engel olmaya isteyen bir başka çalışanı da ağır yaraladı.

Bartın’ın Karasu köyünde faaliyet gösteren bir fındık deposunda meydana gelen olayın ardından göğsünden vurulan Azize Gülmez ile birlikte başı, sırtı ve ayağından yaralanan Yıldız 112 ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Göğsünden vurulan Gülmez kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrası aracına binip fındık deposundan hızla uzaklaşan Özkavlak’ın yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Eski sevgilisini öldüren ve kendisine engel olmak isteyen depo çalışanını da ağır yaralayan Özkavlak kısa süre içinde jandarma ekiplerince yakalandı.

Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Ercan Özkavlak’ın cezası belli oldu.
Sanık Özkavlak'a 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası verilirken, 'öldürmeye teşebbüs' suçundan ise 15 yıl hapis cezası verildi. 

Sanığa herhangi bir indirim uygulanmadı.

Cenazasinde gözyaşları sel olmuştu

Ercan Özkavlak (27) tarafından göğsünden silahla vurulan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren Azize Gülmez’in cenazesinde gözyaşları sel olmuştu.

Genç kızın gelinlik serili tabutuna sarılan acılı aile bireyleri gözyaşlarına hakim olmazken Gülmez’in akrabaları, komşuları ve sevenleri de duygu dolu anlar yaşamıştı.
 

Bakmadan Geçme