Bakan Tunç Ulus'ta vatandaşlarla buluştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı ve AK Parti Ulus Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uzun'a destek vermek üzere geldiği Ulus İlçesi'nde miting gerçekleştirdi. Başkan adayı Uzun'a destek isteyen Bakan Tunç, 31 Mart akşamı Ulus'tan rekor oy beklediğini söyledi. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı ve AK Parti Ulus Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uzun’a destek vermek üzere Ulus İlçesi’nde düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu.

Büyük bir kalabalığın karşıladığı Bakan Tunç konuşmasında, “Cumhurbaşkanımızı Türkiye rekoru kıran bir Ulus'ta ağırlamaya var mıyız? Hangi partiden olursa olsun, hiç fark etmez. Bu sefer 31 Mart'ta güzel bir karar verelim.” Dedi. 

Bakan Tunç konuşmasında kendisine Bakanlık görevinin verilmesinin ardından ilçede çok güzel karşılandığını söyleyerek ; “Kabinede Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Adalet Bakanı olarak görevlendirildik ve görevimizi layıkıyla yapmanın gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ulus ilçemiz bu seçimde siyasi düşüncesi hiç fark etmez. Çünkü burada bakanlık görevi verildikten sonra öyle bir karşılama yaptınız ki içerisinde CHP'lisi de vardı, MHP'lisi de vardı. Her partiden insan vardı. Hepsi sevinç içindeydi. Gözyaşı döküyorlardı. Büyük bir heyecan içerisindeydi. O sarılmalarını hiç unutamam. Çok duygulandırdılar beni. Şimdi onlar yine bizi utandırmayacaklar. Şimdi onlar, o bize sarılan, o geçmişte başka partilere oy veren abilerimiz, ablalarımız burada, Ulus'ta. Diyecekler ki, Ulus için burada bizim bu seçim için bir mesaj vermemiz lazım. Bir teşekkür mesajı vermemiz lazım. Cumhurbaşkanımızı Türkiye rekoru kıran bir Ulus'ta ağırlamaya var mıyız? Hangi partiden olursa olsun, hiç fark etmez. Bu sefer 31 Mart'ta güzel bir karar verelim.” Dedi. 

“Gerçek Belediyecilik AK Parti'dir”

Konuşmasının devamında Ulus’a doğalgazın geleceğini de söyleyen Bakan Tunç, “Şimdi Ulus'ta doğal gaz isteniyor değil mi? Ulus hak ediyor. Kim getirecek bunu? AK Parti getirecek. Hasan Hüseyin Uzun'la beraber getireceğiz inşallah. Onlar zaten doğal gaza inandı mı? Karadeniz'de doğal gaz keşfettik üç sene önce. Karadeniz'de doğal gaz keşfettiğimizde ne dediler bunlar? İnanmayın dediler. Yalan dediler. Seçim için söylüyor dediler. Yok, doğal gaz falan yok dediler. Rusya'yla anlaşmışlar oradan işte tüpün ucuna şey hortumu takıp yakacak dediler. Biz onların karalamalarına fırsat vermedik. Türkiye'nin şimdi bütün illerine, ilçelerine ve beldelerine dağıtılmaya devam ediyor. İnşallah Ulus'ta programımızda görüşmelerimiz devam ediyor. Ulus ilçemizi de doğal gaza inşallah kavuşturacağız. Hiç şüpheniz olmasın. Gerçek belediyecilik burada devam edecek inşallah. Gerçek belediye Belediyecilik AK Parti'dir. Gerçek belediyecilik Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğidir. 

“31 Mart'ta sizden müjdeli bir haber bekliyoruz”

Kıymetli hemşerilerim, sizler Ulus'ta en doğru kararı vereceksiniz. Biz buna yürekten inanıyoruz. 81 vilayetimizi istikrarlı kalkınma hamleleriyle geliştirmeye, büyütmeye devam edeceğiz inşallah. Hiç durmadan çalışacağız. Biz Bartın'ımızın şehrinden köyüne, ilçesine varıncaya kadar her bir noktasına eserler götürmeye devam edeceğiz. Ulus doğa harikası bir yer. Doğa Park Otel, Aqua Parklar, Küre Dağları Milli Parkı ziyaretçi merkezleri, zeplineler, tüm bunlar yeterli mi? Daha fazlasını yapabiliriz biz. Bundan hiç şüpheniz olmasın ve 31 Mart'ta sizden müjdeli bir haber bekliyoruz. Hasan Hüseyin Uzun Belediye Başkanı zaten onun kararını vermişsiniz. Şimdi ben kendim için istiyorum. O zaten sizin kararınız da seçilecek. Sizden şüphemiz yok. Şimdi benim için bir rapor lazım. Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza kabinede hemen yanında oturduğumda ‘Burası benim doğduğum ilçe sayın cumhurbaşkanım. Yüzde doksan beş oy aldık. Sizi Ulus'a bekliyoruz.’ Deneme fırsat verirseniz 31 Mart akşamı bana müjdeli bir haber vermiş olursunuz. Böyle bir rekor kırarsanız, biz de inşallah ilk fırsatta burada yine sizlere ederiz. O sizin güveninize layık olabilmek için, sizin bir evladınız olarak gece gündüz çalışmaya devam ederiz inşallah.” İfadesine yer verdi. 
 

Bakmadan Geçme