Bakan Tunç, Bizim Kozcağız'a borcumuz var

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın'ın Kozcağız beldesinde yaptığı konuşmada, 'Bizim Kozcağız'a borcumuz var. Bu borcumuzu ödeyebilmek içinde memleketimize eserler kazandırmamız lazım. Bu eserleri kazandırırken belediye ile işbirliğimizin olması da çok önem arz eder. O nedenle Kozcağız halkından özellikle talebimiz sandıkta Mustafa Karaman'da birleşelim.' Dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın’ın Kozcağız beldesinde yaptığı konuşmada, “Bizim Kozcağız’a borcumuz var. Bu borcumuzu ödeyebilmek içinde memleketimize eserler kazandırmamız lazım. Bu eserleri kazandırırken belediye ile işbirliğimizin olması da çok önem arz eder. O nedenle Kozcağız halkından özellikle talebimiz sandıkta Mustafa Karaman’da birleşelim.” Dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bartın’daki programlarına Kozcağız’dan başladı.

Kozcağız’da seçim bürosunu ziyaret eden ve burada yoğun yağmura karşın toplanan kalabalığa hitap eden Bakan Tunç daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu ve akabinde Kozcağız Belediyesini ziyaret etti.

Kozcağız Belediyesi ziyaretinde Kozcağız Belediye Başkanı ve AK Parti Kozcağız Belediye Başkan Adayı Mustafa Karaman tarafından karşılanan Bakan Tunç Kozcağız’a borcumuz var açıklamasında bulundu.

Kozcağız’ımız Bartın’ımızın gözbebeği 

Bakan Tunç yaptığı konuşmada, “Kozcağız Belediye Başkanımız Mustafa Karaman yeniden adayımız. Mustafa Karaman çok tecrübeli bir isim. Belediyeciliğin duayeni diyebiliriz. Gerçek belediyeciliğin Kozcağız’da uygulayıcısı. 2 dönem ANAVATAN Partisinden, 3 dönemde AK Parti’den belediye başkanlığı yaptı. Bu dönemde inşallah 4. Döneme yetki istiyoruz. Kozcağız’ımız Bartın’ımızın gözbebeği bir beldemiz. Nüfusu ilçelerden de fazla. Köyleriyle beraber toplamda 35 bin, 40 bine yakın nüfusa hitap eden bir merkez burası. Kozcağız’a hükümetlerimiz döneminde belediyemizle beraber güzel hizmetler gerçekleştirmiştik. Alt yapı üst yapı çalışmalarını hemen hemen tamamlamıştık. Kanalizasyon, arıtma tesisleri. İlk arıtma tesisini Kozcağız’da inşa ettik. Merkezden önce Kozcağız’da inşa edildi. Futbol sahamız, tribünlerimiz, stadyumumuz sel sonrası yeniden yeniledik. Kozcağızspor için güzel bir tesis oldu. Okullarımız, İmam Hatip Orta Okulumuzdan diğer okullarımıza varıncaya kadar hem eğitime yönelik anaokullarımız, eğitime yönelik güzel çalışmalar yaptık. Tabi Kozcağız’a 2 tane büyük baraj kazandırdık. Bunlar Kışla ve Kozcağız barajı. Bunlar Bartın için hayati öneme sahip 2 baraj. Bu barajlar yapılmasa Bartın büyük bir sel tehlikesi altındaydı. Kirazlıkköprü Barajıyla beraber 3 baraj Bartın’ı büyük felaketlerden koruyan önemli eserler. Bu 2 barajımız Kozcağız’ı da aynı zamanda selden koruyan barajlarımız.” Dedi.

Bunlar Karaman’ın takipçiliği ile olan işler

Kozcağız-Bartın karayolunun da hızla bitirileceğini sözlerine ekleyen Bakan Tunç, “Kozcağız çayının kenarını ıslah etmeye devam ediyoruz. Yine Kozcağız Bartın arası duble yol arası çalışmamız devam ediyor. Müteahhit firmadan kaynaklanan biraz yavaşlama oldu. Biz onu hızlandıracağız ve hızlı bir şekilde Kozcağız’la Bartın arasındaki duble yolu tamamlayacağız. Burada terminalinden diğer sosyal tesislerine varıncaya kadar, en sonda doğalgaz çalışmaları… Bunlar hep Belediye Başkanımız Mustafa Karaman’ın takipçiliği ile olan işler. Mustafa Başkanın her defasında bizlere gelip Kozcağız’la ilgili taleplerini iletmesiyle oldu. Bugün seçim ziyareti için geldik ve bize 8 maddelik Kozcağız’la ilgili taleplerini iletti. Yani işi gücü Kozcağız’a ne kazandırabiliriz, tüm ömrünü buna adamış. Bu dönemde ustalığının da ustalığı bir dönem olacak.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanımıza Kozcağız sizi bekliyor diyebilelim

Bakan Tunç konuşmasının son bölümünde ise  31 Mart akşamı Kozcağız’dan çok güzel bir sonuç beklediklerini ifade edip, “Kozcağız’da birlikte beraberlik istiyoruz. Herkes Kozcağız için oy kullansın. Kozcağız’a faydası olanda budur. Oylarımızı bölük pörçük yapmayalım. Kozcağız birlikteliğini gösterelim. Burada gerçek belediyeciliği rekor oyla bu dönemde sağlayalım. Biz hemşehrilerimize güveniyoruz. Biz bugün Bakan olduysak bunda Kozcağız halkının çok büyük emeği var. Onların destekleri her seçimde bize çok güçlü oldu. Bizim Kozcağız’a borcumuz var. Bu borcumuzu ödeyebilmek içinde memleketimize eserler kazandırmamız lazım. Bu eserleri kazandırırken belediye ile işbirliğimizin olması da çok önem arz eder. O nedenle Kozcağız halkından özellikle talebimiz sandıkta Mustafa Karaman’da birleşelim. O yüksek miktardaki sonuçla Cumhurbaşkanımıza gidelim ve Kozcağız için bakın büyük bir belde var Bartın’da, Kozcağız sizi bekliyor diyebilelim. Kozcağız’a doğalgaz getirdik. Bir çok ilçede doğalgaz yokken Kozcağız’da doğalgaz var. gitmeyen mahallelere de kısa süre içinde tamamlayacağız. Şimdi çevre köylerde doğalgaz istemeye başladı. Tabi mümkün mertebe belediyeye yakın olan bölgeleri belediyeye dahil ederek gerçekleştirilebilir. İnşallah Kozcağız’da 31 Mart akşamı çok güzel bir sonuç bekliyoruz. Gerçek belediyeciliğin devamını bekliyoruz. Kozcağız, AK Parti’nin ışığının yanması durumunda sürekli gelişmesini sürdürecektir. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızla uyumlu bir şekilde çalışmaları sürdüreceğiz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme