Yalçınkaya sahada çalışmalarına devam ediyor

Bartın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala CHP Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya, Bartın'ı adım adım dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yalçınkaya'nın ziyaretleri sırasında halkın yoğun ilgisi gözlerden kaçmazken vatandaşlar, Yalçınkaya'nın bilgisi, tecrübesi, dürüstlüğü ve çalışkan kişiliğiyle Bartın Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini dile getiriyor. 

Siyasi hayatı boyunca her zaman halkla iç içe olan bir profil çizen M.Rıza Yalçınkaya, her bir vatandaşın sorunuyla yakından ilgileniyor ve onların taleplerini dinlemekten geri durmuyor. Yalçınkaya, yaptığı ziyaretlerde halka yönelik hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini vurgularken, kimseyi ötekileştirmeden, eşitlik ve adalet temelinde hizmet sunacaklarını ifade ediyor.

 

Yalçınkaya,31 Mart'ta Bartın halkının desteğiyle büyük bir değişim başlatmayı hedeflediğini dile getirirken şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışıyla, kenti ortak akıl ve katılımcılık ilkesiyle yönetmeyi planladığını belirtiyor. Bartın'ı hak ettiği yere taşıyacaklarını ve geleceği birlikte inşa edeceklerini vurguluyor. 

Bakmadan Geçme