Kır ve Kulak Ailelerinin mutlu günü

Ayşenur Kır ile Sertan Kulak çifti dünya evine girdi.

Kır ve Kulak Ailelerinin mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kır ve Kulak ailelerinin mutlu günü

Ayşenur Kır ile Sertan Kulak çifti dünya evine girdi

22. Dönem Bartın Milletvekili Asım Kulak ve eşi Sema Kulak’ın oğulları Sertan Kulak ile Hasan ve Nejla Kır çiftinin kızları Ayşenur Kır muhteşem bir nikah töreni ile dünya evine girdiler.

Bartın Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen nikah törenine Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, TBMM eski Başkanı ve Bartın eski milletvekili Köksal Toptan, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile yüzlerce davetli katıldı. 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun gerçekleştirdiği nikah akdinde genç çiftin heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okundu.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ile AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’da genç çiftin nikah şahitliklerini yapan isimler arasında yer aldı.

Nikah akdinin tamamlanmasıyla birlikte genç çift ve aileleri davetlilerin tebriklerini kabul etti.

ABA Medya Grubu olarak Ayşenur ve Sertan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kır ve Kulak Ailelerinin mutlu günüKır ve Kulak Ailelerinin mutlu günüKır ve Kulak Ailelerinin mutlu günüKır ve Kulak Ailelerinin mutlu günüKır ve Kulak Ailelerinin mutlu günüKır ve Kulak Ailelerinin mutlu günüKır ve Kulak Ailelerinin mutlu günü

Yorumlar 1
Cafer tufan yazıcıoğlu 04 Kasım 2023 17:13

Tebrik ediyorum gençlere güzel ömür dilerim

Bakmadan Geçme