Başkan Uzun mitingde konuştu

Ulus Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uzun, Ulus sakinleri ile gerçekleştirilen mitingde bir araya geldi. Ulus halkını çok sevdiğini ve desteklerini istediğin dile getiren Bakan adayı Uzun'a, programa katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç destek verdi. 

Başkan adayı Uzun yaptığı konuşmada Belediye Başkanlığı yaptığı iki dönemde gece gündüz çalıştığını ifade ederek, “Bugün Ulus bir başka, çünkü iki gün sonra artık sandıklara gidiyoruz. Biz yine durmayacağız sandıkları sayasıya kadar çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Sevgili Uluslular bundan 10 yıl önce Ulus’ta Ak Belediyecilik sizin kıymetli oylarınızla seçildi. 10 yıldır hizmet ediyorum, mutlaka eksiklerim vardır ama bir kere yaptıklarımı saymaya başlasak sayabilir miyiz? Biz öyle projelerle değil biz her dakikamızı Ulus’a harcadık. Biz başka işlerle uğraşmadık. Bunu en iyi kim bilir, Ulus bilir değil mi? Bunun için Ulus’ta 7 gün 24 saat esasını kullandık. Gecemi gündüzümüz her şeyimizle Ulus’ta hizmet ettik.” Dedi. 

“En büyük amacımız Ulus’u büyütmek”

Başkan adayı Uzun konuşmasının devamında şunları da söyledi, “Ulus’ta çok iş var çünkü Ulus büyümeye gelişmeye devam edecek. Ulus öyle dedikodularla onun işi olmamış, bunun eşi görülmemiş, kızdım, küstüm diyenlerle değil, büyük fotoğrafa bakan. Ulus’un gelişmesine bakan, büyümesine bakan bir seçim olacak. Bunun için hep beraber bu seçimde en büyük amacımız Ulus’u büyütmek. Ulus’u geliştirmek ülkemize faydalı olmaktır. Ulus gelişirse ülkeye faydalı olur, Ulus geriye giderse Türkiye'ye zarar olur. Biz Uluslular olarak çalışmak, çalışmak diyoruz. Her zaman Ulus’ta birlik beraberlik diyorum. Ayrılık yok, gayrılık yok, küçük işlere bakmak yok, büyük fotoğrafa bakacağız hepinize çok teşekkür ediyorum. Projeleri anlatmak istiyorum aslında ama heyecanım şu en büyük projemiz neydi? Bizim bundan 5 sene önce hedefimizin koyduk, Ulus’a doğal gaz getireceğiz dedik, çalıştık mı? Çalıştık. Deprem oldu, pandemi oldu, devletimiz ne yapsın, biz devletimizin yine yanındayız. Biz bahanelere sığınmıyoruz biz çalışıyoruz. Biz öyle oldu, böyle oldu diyemiyoruz. Biz şu an Recep Tayyip Erdoğan’ın buradaki hizmet arkadaşlarıyız, yol arkadaşlarıyız. Bizim tek işimiz var çalışmak, çalışmak, çalışmak. Sevgili Uluslular hepinizi çok seviyorum, ben Ulus’un sevdalısıyım.”

Bakmadan Geçme