Başkan Dönmez'den yeni projeler

Abdipaşa'ya Kadınlar Lokali ve Gençlik Merkezi müjdesi

Abdipaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Dönmez yeni dönem projeleriyle dikkat çekiyor. Başkan Dönmez’in yeni dönem projelerinde OSB ve doğalgaz gibi önemli  çalışmalar yer alırken kadın ve gençlere yönelik projelerde beğeni kazanıyor.

Yer tahsisleri yapılan İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile Abdipaşa ilk etapta 10 fabrikaya ev sahipliği yapmaya hazırlanırken doğalgaz konusu da belde halkının en çok önemsediği projeler arasında yer alıyor.

Başkan Dönmez Abdipaşa’da kurulacak OSB’de ilk etap için 10 fabrika kurulacağını ve bu fabrikaların hem gençlere hem de kadınlara istihdam sağlayacağını söyledi.

Çalışmak isteyen tüm kadınları iş imkanına kavuşturacak olan OSB projesiyle Abdipaşa’nın geleceğine yatırım yapacaklarını söyleyen Başkan Dönmez bu proje sayesinde gençlerinde çalışmak için gurbete gitmek zorunda kalmadan memleketlerinde yaşayacaklarını söyledi.

Doğalgaz konusunda da Adalet Bakanı Tunç ve Bartın Milletvekili Aldatmaz’dan tam destek aldıklarının altını çizen Başkan Dönmez, “Abdipaşa’mızı bir yandan fabrikalarla donatacak bir yandan da doğalgaz çalışmalarına başlayacağız. En kısa süre içinde Abdipaşa’da doğalgaz ateşi yanacak.” Dedi.

Kadınlarımıza gençlerimize önem veriyoruz

Abdipaşa’da doğalgaz ve istihdam odaklı projelerle birlikte kadınlara gençlere yönelik projelerininde olduğunu söyleyen Başkan Dönmez, “Kadınlarımız bizim baş tacımız. Onları mutlu etmek, rahat ettirmek bizim görevimiz. Abdipaşa’mızda kadınlarımızın rahatça vakit geçirebilecekleri, tüm etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri bir lokal kazandıracağız. Belediye Sosyal Tesislerinin üst katındaki alanı kadınlar lokali olarak düzenleyeceğiz. İç donatılarıyla ve sunulacak geniş imkanlarla beraber kadınlarımız bu lokalde etkinliklerini yapabilecekler. Ayrıca bu lokalde kadınlarımızın spor yapabilecekleri bir salonda yer alacak. Tüm kadınlarımızın kullanımına açık olacak olan bu salonda istedikleri gibi spor yapabilecekler.” Şeklinde konuştu.

Gençlik Merkezi inşa edeceğiz

Abdipaşa’nın gençleri ile değerli olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Dönmez, “Bizim gençlerimiz geleceğimiz. Gençlerimizin vakitlerini en iyi şekilde geçirebilmeleri, sportif faaliyetleri yaz-kış sürdürebilmeleri için Belediye olarak gençlik ve spor merkezi yapacağız. Mevcut anaokulu yanında belediye gençlik merkezi ve düğün salonu yapacağız. Bu merkez modern yapısıyla Abdipaşa’mız gençlerine uzun yıllar hizmet verecek.” Dedi.

Abdipaşa’ya Aqua Park

Abdipaşa’ya Aqua Park kazandıracaklarının da sözünü veren Başkan Dönmez, “Biz Abdipaşa için ne yapsak azdır. Bugüne kadar yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır. Abdipaşa’mıza yeni dönemde Aqua Park kazandıracağız. Herkesin ailesiyle gelebileceği bu Aqua Park beldemize prestijde kazandıracak. Yaz aylarında gençlerimiz, çocuklarımız Aqua Park’ta doyasıya eğlenecekler. Yine Ovaçayı kenarına yapacağımız Millet Bahçesi projemizde Abdipaşa’mız için prestij olacak.” İfadelerinde bulundu.

Bakanımız ve Milletvekilimizle bu dönem elimiz çok daha güçlü

Yeni dönemde Adalet Bakanı Tunç ve Milletvekili Aldatmaz’ın Abdipaşa için çok büyük destekleri olacağına da değinen Başkan Dönmez, “Herkes bilmeli ki bizim arkamızda Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç gibi siyasi bir büyüğümüz var. Sayın Bakanımız memleketine sevdalı bir siyasetçi. Bugüne kadar TOKİ’den tutunda beldemize kazandırdığımız her bir eserde onun desteği var. Yine çok çalışkan ve her konuda destekçimiz Sayın Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz’da tüm projelerimizin arkasında. Hem Bakanımız hem de Milletvekilimizle birlikte bu dönemde elimiz çok daha güçlü olacak. Abdipaşa için ne vaat ediyorsak hepsi bir bir gerçek olacak. Böylesi bir dönem Abdipaşa için büyük bir şanstır. Abdipaşa halkı bu tablonun farkında. Abdipaşa halkı bu tabloyu sürdürecek ve yeniden AK Parti diyecek.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme