Bartın'daki Elazığlılar iftarda buluştu

Bartın Elazığlılar Derneği'nin düzenlediği iftar programına Bartın'da yaşayan Elazığlılar'dan yoğun katılım.

Bartın Elazığlılar Derneği'nin Bartın Garnizon Komutanlığı'nda düzenlediği iftar programına Bartın'da yaşayan Elazığlılar katıldı. 

İftar programına Bartın Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin ve Bartın Merkez Komutanı Dz. P. Alb. Erdal Bilgi'de katıldı.

“Bartın Elazığlılar tabelası Bartın'da hep var olacak”

İftar sonrası kısa bir açıklamalarda bulunan Bartın Elazığlılar Dernek Başkanı Lütfü Gencer, "Her sene geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımızı bu defa Bartın Garnizon Komutanlığı'nda gerçekleştirdik. Burada düzenlememizin biz Elazığlılar açısından farklı bir önemi ve kıymeti var. Elazığlı olmayıp ta Elazığ sevdalısı iki tane çok değerli komutanımız Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin ve Dz. P. Alb. Erdal Bilgi bizleri kırmayıp bu iftar programız da yalnız bırakmadılar. Düzenlediğimiz bu iftar programına katılan tüm hemşehrilerimize ayrıca çok teşekkür ediyorum. Biz Elazığlılar hep birlikte olduğumuz sürece Allah'ın izniyle Bartın Elazığlılar tabelası Bartın'da hep var olacak ve hep birlikte daha güzel organizasyonlarla Elazığ'ımızı temsil edeceğiz. Bu organizasyonda büyük emeği olan Başkan Yardımcımız Gökhan Akdaoğlu'na ayrıca teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.Bartın'daki Elazığlılar iftarda buluştu

Bakmadan Geçme