Bankoğlu, 'Biz insanlara yalan değil, gerçekleri söylüyoruz'

CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu,  seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalarına Ulus İlçesine bağlı Abdipaşa Beldesinde devam eden Bankoğlu, CHP Abdipaşa Belediye Başkan adayı Mehmet Şahin ile birlikte Abdipaşa meydanında halka seslendi. CHP Bartın İl Başkanlığı ve ilçe örgütlerinin de katıldığı halk buluşmasında Bankoğlu “31 Mart’ta rant için değil, halk için belediyecilik kazanacak.” dedi.

“Bizim Mehmet, hepimizin Mehmet’i olacak”

Çok sayıda vatandaşın katıldığı buluşmada halka seslenen Bankoğlu şunları söyledi, “Bugün bereketimizle geldik. Yağmur yağmasına rağmen sizler buraya buluşmamıza katıldınız. Bu bereket 31 Mart’tan sonra Abdipaşa’ya da gelecek. Çünkü biz ranttan yana değil, halktan yana bir belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu kalabalık, bu istek, bu azim ve milletimizin takdiriyle Bizim Mehmet hepimizin Mehmet olacak.

“Madem doğalgazı getirecektiniz, niye yıllarca beklediniz?”

Dört dönemdir Abdipaşa’yı yönetenler, geldikleri günden bugüne Abdipaşa’da neyi değiştirdiler? Kendilerini mi zenginleştirdiler, sizleri mi zenginleştirdiler? Halkın parası nereye kullanıldı? Abdipaşa’ya doğalgazı getireceğiz diye açıklama yapıyorlar. Amasra Belediyemiz tüm engellemelere rağmen Amasra’ya doğalgazı getirince hep birlikte tutuştular. Gittikleri her yerde Kozcağız’da, Kumluca’da, Abdipaşa’da doğalgaz sözü veriyorlar. Bugüne kadar elinizi tutan mı vardı, niye doğalgaz getirmediniz? Biz insanlara yalan değil, gerçekleri söylüyoruz."

Bankoğlu, 'Biz insanlara yalan değil, gerçekleri söylüyoruz'

Bakmadan Geçme