'Whatsapp Çözüm Hattı' kuruldu

Bartın Belediyesi tarafından vatandaşların sorunlarına daha hızlı cevap verilmesi noktasında 'Whatsapp Çözüm Hattı' kuruldu. 

'Whatsapp Çözüm Hattı' kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Çek, yaz, gönder birlikte çözelim” sloganıyla oluşturulan ‘Whatsapp Çözüm Hattı’ üzerinden vatandaşlar şikâyet ve taleplerini Bartın Belediyesine anlık olarak iletebilecek. 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun talimatıyla vatandaşların sorunlarının daha hızlı çözülmesi için kurulan 0549 828 72 15 nolu  ‘Whatsapp Çözüm Hattı’ ile vatandaşların gönderdiği fotoğraf, video ve mesajlar doğrultusunda sorunlara anında müdahale ediyor. Proje ve hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini her zaman ön planda tutan Bartın Belediyesi’nin 24 saat hizmet veren bu sistemi sayesinde vatandaşların gerek yazarak, gerek fotoğraf veya video göndererek direkt olarak yetkililere ulaştıracağı istek, talep ve şikâyetleri, ilgili birimlere aktarılarak, değerlendirilmeye alınması sağlanıyor.

“7/24 istek, talep ve şikayetlerini online olarak bizlere iletebilirler”

Çalışmaların önemine değinen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Bartın Belediyesi olarak vatandaş odaklı hizmeti her zaman ön planda tuttuk. Bartın’ın gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği değil, halkımızın da katılımlarıyla yönetilen bir Belediye anlayışını her zaman kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda teknolojik tüm yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya çalışıyoruz. Yeni hizmete aldığımız 0549 828 72 15 nolu  ‘Whatsapp Çözüm Hattı’ da bunlardan bir tanesi. Bu numaraya vatandaşlarımız sadece yazarak, fotoğraf veya video göndererek ulaşabilecekler. Arayarak ulaşabilmeleri için 0378 227 10 25 (Dahili 1115-1116) ile 153 numaralı telefondan iletebilecekler. Hayırlı olsun. Vatandaşlarımız 7/24 istek, talep ve şikayetlerini online olarak bizlere iletebilirler.” dedi.

Bakmadan Geçme