Sebahattin Eren hayatını kaybetti

Bartın Sosyal Güvenlik Kurumunda uzun yıllar işverenler servisinde hizmet verdikten sonra Halkla İlişkiler departmanından 4 yıl önce şef olarak emekli olan Sebahattin Eren, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Sebahattin Eren hayatını kaybetti. 

Bartın Sosyal Güvenlik Kurumunda uzun yıllar işverenler servisinde hizmet verdikten sonra Halkla İlişkiler departmanından 4 yıl önce şef olarak emekli olan Sebahattin Eren, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Yaklaşık 10 gün önce kalp krizi nedeniyle Karabük'te özel bir hastanede tedavi altına alınan ve anjio olduğu öğrenilen Sebahattin Eren aradan geçen 8 günün sonunda ikinci kez kalp krizi geçirdi. 

Eren, ikinci kez geçirdiği kalp krizi sonrasında yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Son yolculuğuna uğurlandı. 

Merhum Sabahattin Eren, bugün Hacıosmanoğlu köyü'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanına defnedildi. 

6 gün önce iyiyim demişti. 

Geçirdiği ilk kalp krizi ve ardından yapılan anjiyo tedavisinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Eren;

'Geçirdiğim Kalp Rahatsızlığı Nedeniyle Arayan Tüm Dostlarıma Çok Teşekkür Ederim. Tedavim Sürerken Cevap Veremediğim Arkadaşlarımdan Özür Dilerim. Şu Anda İyiyim.Hepinizle Görüşmek Üzere' demişti. 

SGK İl Müdürü Başsağlığı Mesajı Yayınladı. 

SGK Bartın İl Müdürü Şaban Çengel yayınladığı mesajda; 'Eski Mesai arkadaşımız değerli insan Sebahattin Eren'in ölüm haberini büyük bir teessürle öğrendim. Uzun yıllar bereber çalıştığımız mesai arkadaşımız değerli insan Sebahattin Eren'e Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum' dedi.

Bizlerde Aba Medya Grubu olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. 

Bakmadan Geçme