• Haberler
  • Bartın
  • Üniversite öğrencilerinden köy okuluna sihirli dokunuşlar

Üniversite öğrencilerinden köy okuluna sihirli dokunuşlar

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Zafer köyündeki Zafer İlkokulunda sihirli dokunuşlar gerçekleştirdi

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde öğrenim gören 2. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında köy okullarında çeşitli faaliyetlerde bulunmaya devam ediyorlar.

Ulus ilçesine bağlı Zafer Köyü’nde bulunan Zafer İlkokulu bahçesinde spor faaliyetlerine uygun alanları belirleyen öğrenciler bu alanları çizgilerle belirginleştirerek çocuklar için oyun alanları oluşturdular. Zafer İlkokulu öğrencilerinin de katılım sağladıkları faaliyetlerde renkli görüntüler oluştu.

Sınıflarda da spor ve sosyal duyarlılık içeren görsellerin çizim ve boyalarını gerçekleştiren öğrenciler okuldaki tadilat isteyen noktaları elden geçirdiler.

Üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirilen mangal ve yemek etkinliğinin ardından minik öğrenciler için hazırlanan hediyeler sunuldu.

Ders sorumlusu Dr. Murat Sarıkabak hem üniversite öğrencileri hem de Zafer İlkokulu öğrencileri için unutulmaz anların yaşandığı etkinlikle ilgili açıklamasında, “Bu etkinliğimizi Kumluca’da bulunan Zafer İlkokulu Müdürü Ercan Karataş, Elif Tekstil sahibi Orhan Tofan ve Kumluca Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirdik. Yine bu faaliyet kapsamındaki uygulamalara desteklerini sunan Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına ve derse katılan öğrencilerimiz ile Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığımız ve Spor Bilimleri Fakültesi yönetimlerine teşekkür ederiz” dedi.

Üniversite öğrencilerinden köy okuluna sihirli dokunuşlarÜniversite öğrencilerinden köy okuluna sihirli dokunuşlarÜniversite öğrencilerinden köy okuluna sihirli dokunuşlarÜniversite öğrencilerinden köy okuluna sihirli dokunuşlarÜniversite öğrencilerinden köy okuluna sihirli dokunuşlar

Bakmadan Geçme