• Haberler
  • Bartın
  • Üniversite öğrencilerinden her yerde sağlık projesi

Üniversite öğrencilerinden her yerde sağlık projesi

Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencileri tarafından gerçekleştirilen, 'Her Yerde Sağlık Projesi' kapsamında kentin farklı noktalarına sağlıklı yaşam için gerekli anahtar bilgilerinin yer aldığı posterler asıldı

Üniversite öğrencilerinden her yerde sağlık projesiÜniversite öğrencilerinden her yerde sağlık projesiÜniversite öğrencilerinden her yerde sağlık projesiBartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesinde Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde öğrenim gören 2. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında kentin ve kampüsün dört bir yanını sağlıklı yaşam hakkında bilgiler içeren posterlerle donattı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan sağlıklı yaşam hakkında bilgilendirmeler içeren posterlerde düzenli uykunun sağlığa yararları, yeterli-dengeli beslenme başlıklarıyla egzersiz yapmanın yararları ile ilgili görseller ve toplumsal duyarlılığı arttırıcı sözlere yer verildi.

Ders sorumlusu Dr. Murat Sarıkabak proje hakkında bilgiler vererek, “Her Yerde Sağlık Projesi ile öğrencilerimizin sağlıklı yaşam için egzersizin önemi, beslenme, su tüketimi ve düzenli uykunun önemi gibi konular hakkında toplumsal duyarlılıkların arttırılması, uygulamaya bizzat katılarak ders öğrenme çıktılarında yerini bulan iş ve işlemleri yapmaları sağlanmıştır. Bu faaliyet kapsamında yapılan uygulamalar esnasında desteklerini esirgemeyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na ve Bartın Belediyesinin kıymetli çalışanlarına, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına ve derse katılan öğrencilerimiz ile Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığımız ve Spor Bilimleri Fakültesi yönetimlerine teşekkür ederiz” dedi.

Üniversite öğrencilerinden her yerde sağlık projesiÜniversite öğrencilerinden her yerde sağlık projesi

Bakmadan Geçme