• Haberler
  • Bartın
  • Üniversite öğrencilerinden aziz şehitlerimize saygı ve vefa

Üniversite öğrencilerinden aziz şehitlerimize saygı ve vefa

Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencileri tarafından gerçekleştirilen, 'Şehitlik Bakımı ve Temizliği Projesi' kapsamında Bartın'daki şehitliklerin bakım ve temizlikleri yapıldı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesinde Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde öğrenim gören 2. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Bartın’daki şehitliklerin bakım ve temizliklerini gerçekleştirdi.

Bartın Belediyesinden alınan izin sonrasında Bartın kent merkezindeki şehitliklerin bakımı ve temizliği öğrenciler tarafından itina ile gerçekleştirildi. 

Ders sorumlusu Dr. Murat Sarıkabak projeye ilişkin verdiği bilgilerde, “Dersi alan öğrencilerimizin, şehitlerimiz ve ailelerinin bizler için ne kadar değerli olduğunu göstermeleri, bu konuda son zamanlarda yaşanan ve ülkemizi yasa boğan olumsuz süreçlerin üstünden birlik ve beraberlikle gelineceğini göstermek istemeleri, toplumsal duyarlılığa katkıda bulunmalarının gerçekleştirilmesi sağlanmıştır. Bu faaliyet kapsamında yapılan uygulamalar esnasında desteklerini esirgemeyen Bartın Belediyes Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na ve Bartın Belediyesi’nin kıymetli çalışanlarına, İdari Mali İşler Dairesi Başkanlığı, Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına ve ders uygulamalarına bizzat katılan öğrencilerimiz ile Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığımız ve Spor Bilimleri Fakültesi Yönetimlerine teşekkür ederiz” dedi.

Üniversite öğrencilerinden aziz şehitlerimize saygı ve vefaÜniversite öğrencilerinden aziz şehitlerimize saygı ve vefaÜniversite öğrencilerinden aziz şehitlerimize saygı ve vefa

Bakmadan Geçme