Sınav Kurs 'ta erken kayıt fırsatı başladı

Sınav Kurs Bartın, yoğun taleple tamamladığı bursluluk sınavlarının ardından erken kayıt fırsatlarını 'Başlıyoruz' sloganıyla hayata geçirdi. 15 Mart'a kadar sürecek olan kampanyada yüzde 5 indirim ve taksit imkanı sağlanacak.

Bartın’da uzman kadrosu ve zengin ders içerikleriyle öğrencileri geleceğe hazırlayan Sınav Kurs Bartın’da yoğun talebin ardından tamamlanan bursluluk sınavlarının ardından erken kayıt fırsatı dönemi başladı. 5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıflara yönelik düzenlenen sınavlara katılan öğrencilere yüzde 5 indirim ve taksit imkanı sunulacak. 15 Mart’a kadar sürecek olan kampanyanın yoğun ilgi görmesi bekleniyor. LGS, AYT ve TYT alanlarında hizmet veren ve 12 derslikli, ferah ve modern dizaynıyla eğitim faaliyetlerini sürdüren Sınav Kurs’un Eğitim Koordinatörü Yasemin Çelik, öğrencilerin daha iyi ve kaliteli eğitim alabilmeleri için yoğun şekilde çalışmalarını sürdürürken, dönem dönem de velilere yönelik fırsatlar sunduklarını söyledi. 13-14 Ocak tarihlerinde yoğun bir talep aldıkları bursluluk sınavlarının sonuçlarını açıkladıklarını da kaydeden Çelik, sonuçların ardından velilerin beklentisi olan erken kayıt fırsatlarını da hayata geçirdiklerini anlattı. 

Öğrencilerin yaptıkları çalışmaların karşılığını almaları için mücadele ettiklerini ifade eden Çelik, “Hazırladığımız verimli eğitim ortamı, bilimsel rehberlik hizmetlerimiz,  güçlü yayın desteği,  yenilikçi, dinamik ve rekabetçi eğitim anlayışımız ile öğrencilerimizin geleceklerini kaygı olmaktan çıkarıyoruz. Kurum olarak ilk hedefimiz daime öğrencilerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarıdır. Eğitim alanlarımızı ve eğitici personelimizi de bu doğrultuda hazırlıyor ve kendimizi de sürekli güncelliyoruz. Gençlerimiz ülkemizin yarınlarını şekillendirecek olan itici güçlerimiz ve en değerli hazinelerimiz konumunda. Bizim de görevimiz onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak. Bunun yanında velilerimizi düşünüyor, yaptığımız kampanyalarla çocuklarını geleceğe daha iyi şekilde hazırlamaları için önlemlerimizi almaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme