Gençlerimizin her zaman yanındayız

Bartın'ın gençlere yönelik en büyük sosyal sorumluluk oluşumu olan Sosyal Gençlik Derneği tarafından Bartın Üniversitesinde eğitim öğren öğrencilere final sınavları boyunca çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Gençlerimizin her zaman yanındayız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal Gençlik Derneği tarafından gençlere yönelik etkinlikler yoğun şekilde devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Bartın Üniversitesi öğrencilerine kampüs girişinde final sınavları öncesi çeştli ikramlarda bulunuldu. Öğrencilere ayrıca sınavlarında başarıla dileyen dernek üyeleri, etkinliklerini gün boyunca sürdürdü. Dernek Başkanı İzzet Gürpüz, sosyal sorumluluk, insani yardım ve gençlik alanlarında çalışmalar yürütmek için çıktıkları yolda bu zamana kadar önemli çalışmalar sürdürdüklerini söyledi.

“Gençlerimizin yanındayız”

Yaptıkları çalışmalarla gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, gençler arasında iş birliklerini geliştirmek ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını kaydeden Gürpüz, 2017 yılından bu yana çok sayıda gence ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti. 

Bartın Üniversitesi’nde okuyan gençlerinde her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Gürpüz, “Bunun yanında ülkemizin dört bir yanında gönüllü gençlerimizle çalışmalarımızı aktif şekilde sürdürüyoruz. Bartın’da da öğrencilerimizin final sınavı öncesi yanlarında olduklarımızı göstermek ve bir nebze de moral vermek için ikramlarımız oldu. Gençlerimize biraz da olsa moral vermek, destek sağlamak istedik. Yararlı olduğunu da gördük. Her zaman gençlerimizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Gönüllülük çağrısı

Derneğin Başkan Yardımcısı Feyza Acun da, sorumluluk sahibi gençleri derneklerine üye olmaya davet etti. Derneğe gönüllü başvurularının sürdüğünü kaydeden Acun, sivil topluma meraklı, iyi ve güzel şeyler yapmak için destekçi ve arkadaş arayan, iyi şeyler yapmak isteyenlere arkadaş ve destek olmak isteyen bütün gençlerimizi derneğimize bekliyoruz. Dernek olarak sosyal Sorumluluk Etkinlik ve projeleri, insani yardım faaliyetleri ve gençlik alanında çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bunu da gençlerimizle el ele yapıyoruz. Unutulmamalı ki, ülkemizin yarınları olan gençlerimiz sayesinde bir şeyleri değiştirebiliriz. Bizim de amacımız bu. Bu duyguları yaşayan gençlerimizi derneğimize bekliyoruz” diye konuştu.


 

Bakmadan Geçme