Şaban Doğan aday adaylık başvurusunu yaptı

İş insanı Şaban Doğan, AK Parti'den Kozcağız Beldesi Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

AK Parti’de aday adaylık sürecinin son gününde Kozcağız Beldesi Belediye Başkanlığı için iş insanı Şaban Doğan aday adaylık başvurusunu İl Başkanlığı binasında yaptı. 

Başvuru da Doğan’ı AK Parti İl Teşkilatı, sevenleri ve ailesi yalnız bırakmadı. Doğan’ın başvurusunu alan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu sürecin aday adaylarına hayırlı olmasını dilediği konuşmasında, “İçinde bulunduğumuz süreç itibariyle bugün aday adayı başvurularımızın son günü. Kozcağız Beldemiz için Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan Şaban Doğan abimiz hem bizim AK Parti İl Başkanlığımızda görev yapmakta hem Bartın’da sevilen sayılan bir esnaf abimiz. Böyle bir kararı olduğunu bizlere hem sözlü hem yazılı olarak beyan etti, bizde değerlendirmeye aldık. Evraklarında hiçbir sakınca olmadığını bu işe bir mani durum olmadığını gördük başvurusunu aldık. Bu vesile ile çıktığı yolda Rabbim kendisine, ailesine kolaylıklar versin. Önce Kozcağız için sonra Bartın için hakkında hayırlısı olsun.” Dedi. 

“Kat kat fazla çalışarak yola devam edeceğiz”

Doğan aday adaylığını açıkladığı konuşmasında ise şunları söyledi, “Bu süreç artık seçim sürecine girdik. Bizde bu kutlu yola çıkmaya karar verdik. 1996 yılından bu yanan Bartın’da ticaret hayatına başladık, devam etmekteyiz. Ticari hayatımızda ve aile hayatımızda başarılı olduğumuzu, eş, dost, çevremiz, sevenlerimizde gördü. Bütün bu başarılarımızı da perçinleyip Allah nasip ederse Kozcağız Belediye Başkanı aday adaylığına başvurmaya karar verdik. Ola ki partimiz, büyüklerimiz bizi teveccüh gösterip aday gösterdiğinde elimizden geldiğinin kat kat fazlasını çalışarak bu yola devam edeceğiz inşallah. Bütün enerjimizi bu görev aşkımızı orada perçinleştireceğine inanıyorum.” 
 

Bakmadan Geçme