Hendekyanı için sıcak asfalt startı verildi

Sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmasının startı verildi..

Enerji hatları yeraltına alınan Hendekyanı Caddesi’nde Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından söküm çalışmalarına paralel olarak sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmasının startı verildi. 

İlk etapta 11.500 m2’lik alanda gerçekleştirilecek olan sıcak asfalt çalışmasının ardından 2.etap çalışmaları kapsamında Kanlıırmak Caddesi ve bu bölgede bulunan ara sokaklarda üst yapı çalışması gerçekleştirilecek.

“Hep beraber epey bir çaba sarf ettik”

Çalışmaları yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkan Vekili Tuncay Maden, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “15 Temmuz’da Bartın Enerjisa Hendekyanı Caddesi’nde enerji hatlarına yeraltına almak için çalışma başlattı. Ana hattın bir an önce bitirilmesi için hep beraber epey bir çaba sarf ettik. Şuanda enerji hatları yer altına alınmış durumda. Dün itibariyle de hat çalışmaları tamamlanarak bize teslim edildi. Teslimin hemen ardından Bartın Belediyesi olarak söküm çalışmalarımıza başladık.

“Daha iyi ulaşım imkanı sağlamış olacağız”

Çalışmaların 2.gününde de Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından söküm çalışmalarına paralel olarak sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmasının startı verildi. İlk etapta 11.500 m2’lik alanda gerçekleştirilecek olan sıcak asfalt çalışmaları ile daha iyi ulaşım imkanı sağlamış olacağız. Buradaki çalışmaların akabinde de 2.etap çalışmaları kapsamında Kanlıırmak Caddesi ve bu bölgede bulunan ara sokaklarda üst yapı çalışması gerçekleştireceğiz.

“Yağmur suyu hatlarını da temizliyoruz”

Tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra söz konusu mahallelerimizde ki hasar gören kaldırımlarımızda da bakım ve onarım çalışması yapıyoruz. Ayrıca Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz tarafından da kanal temizleme aracıyla yağmur suyu hatlarını temizliyoruz. İnşallah 2 gün içerisinde çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz. Kısa sürede ulaşıma açabilme adına mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz. Alt yapı ve üst yapısıyla sorunsuz bir şehir inşa etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.”Hendekyanı için sıcak asfalt startı verildiHendekyanı için sıcak asfalt startı verildiHendekyanı için sıcak asfalt startı verildi

Bakmadan Geçme