Hendekyanı Caddesi'nde 2.etap çalışmalarına başlandı

Enerji hatlarının yeraltına alındığı Hendekyanı Caddesi üzerinde Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 9 bin 800 metrekarelik alanda gerçekleştirilen 1.etap yol düzenleme çalışmalarının ardından 4 bin metrekarelik alanda da 2.etap sıcak asfalt çalışmalarının startı verildi. 

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 13 bin 800 metrekare sıcak asfalt yol ve 5 bin  metrekare beton parke yol, yaya yolu kaplaması yapılmış olacak.

“13 bin 800 metrekarelik alan asfaltlanmış olacak”

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Bartın Enerjisa’nın altyapı çalışmalarını tamamlamasıyla birlikte çalışmalardan kaynaklı yol ve yaya yolu tamiri için yaklaşık 13 bin 800 metrekare asfalt yol kaplaması ve yaklaşık 5 bin metrekare beton parke yol, yaya yolu kaplaması yapılmasını planlayarak, çalışmalara başladık. İlk etapta 9 bin 800 metrekarelik alanı sıcak asfaltla düzenledik. Şimdi ise 2.etap çalışmaları kapsamında 4 bin metrekarelik alanı da sıcak asfaltla düzenliyoruz. Buradaki 2.etap çalışmalarıyla birlikle toplam 13 bin 800 metrekarelik alanı sorunsuz bir şekilde ulaşıma açmış olacağız” dedi.
 

Yorumlar 1
Birisi 23 Eylül 2023 19:49

sayin başkan Bu sabah hendekyanina giderken bir şey dikkatimi çekti Kaldirim kenarındaki bordurler kırık dökük ayni şekilde aralara harç konularak tekrardan yapılıyor Ben yakıştıramadım onca masraf edilmisken bordurler yeni olmaliydi

Bakmadan Geçme