Çaydüzü Mahallesi Hasan Camcı ile gelişecek

Bartın'ın Çaydüzü Mahallesi, dillere destan bir muhtarlık seçimine sahne olacak. 3 bin 740 seçmenin bulunduğu mahallede 10 aday kıyasıya yarışıyor. 2019 seçimini kıl payı kaçıran 24 yıllık haberci Hasan Camcı'nın favori olduğu seçimlerin sonucu mahalle sakinleri tarafından da merakla bekleniyor. 

Çaydüzü Mahallesi Hasan Camcı ile gelişecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 yıllık mesleki deneyimini muhtarlık hizmeti ile mahallesine hizmet olarak döndürmeyi amaçlayan Camcı, projeleri içinde ince eleyip sık dokudu. 

Öğrenciye burstan kameralı güvenlik sistemine pek çok projesi bulunan Camcı, "Basın mensupları olarak yarı kamu hizmeti veriyorduk. Bu hizmeti tamamlayıcı olması için muhtarlığa aday olduk. Çok güzel tepkiler, dönüşler aldık. İnşallah, muhtar oluruz. Biz kazanırsak, siz kazanacaksınız. Hep beraber kazanacağız. Bartın kazanacak, ülkemiz kazanacak." dedi. Camcı, “Seçilmem halinde mahallemizi ortak akılla yöneteceğiz. Sorunlarımızın çözümü ve ihtiyaçlarımızın en hızlı şekilde giderilmesi için basın sektöründeki bilgi ve tecrübelerimizden de en güzel şekilde faydalanacağız. Siyasetçi ve bürokratlarla olan yakınlığımızı mahallemizin gelişimi için kullanacağız. İlerleyen süreçlerde açıklayacağımız projelerimizle mahallemizi hem daha yaşanabilir bir hale getirecek hem de mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına anında yanıt vereceğiz.” diye konuştu. 

41 yaşındaki muhtar adayı Hasan Camcı, doğup büyüdüğü mahallede seçimi kazanmak için neredeyse belediye başkan adayları kadar proje hazırladı. 

İşte o projelerden bazıları: “Gelir durumuna göre üniversite okuyan mahalle öğrencilerine burs desteği sağlanacak. 
Yaşam Tıp Merkezi ile en az yüzde 15 indirim protokolü imzalanacak.

Bartın ve mahallelerindeki gelişmelerden anında haberdar olmak için erkek ve kadınların ayrı ayrı olduğu Whatsapp anında bilgi sistemi kurulacak. 

Her ay mahalle sakinleri ile düzenli toplantılar tertiplenecek, sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması sağlanacak. 
Çaydüzü Mahallesi'nin giriş ve çıkışlarına kameralı güvenlik sistemi kurulacak. 

Sahipsiz hayvanları besleyenlere mama desteği verilecek. Muhtarlık ofisinde ücretsiz e-devlet hizmeti, renkli çıktı ve fotokopi hizmeti verilecek. 

Mahallenin caddelerinde modern aydınlatma sağlanacak. 

Çocuk parkları yenilenecek, yeni parkların yapımı sağlanacak. 

Mahalle camilerine kameralı güvenlik sistemi kurulacak. 

Mahalle caddelerine çocukların ve sokak hayvanlarının güvenliği için hız kesici kasis yaptırılacak. 

Mahallenin caddelerine kör nokta gösteren aynalar takılacak. 

Özel firmalarla görüşmeler yapılıp mahalle sakinlerine özel indirimler alınacak.

Muhtar adayı Camcı'nın aza listesi ise şu isimlerden oluşuyor: Orhan Acar, Hasret Sütçü, Halit Ceyhan, Rukiye Keleş, Sait Nane, Raif Ağdacı, Yaşar Can, Atakan Duman.”

Bakmadan Geçme