Belediyeden fırtına nöbeti

Geçtiğimiz günlerde Bartın'da etkili olan fırtına ve yağışlı havanın meydana getirdiği olumsuzluklara karşı Bartın Belediyesi sahada aldığı önlemleri genişletti. 

Bartın Belediyesi tarafından Bartın’da etkili olan ve kent merkezinde de ağaçların devrilmesine kiremitlerin düşmesine ve daha birçok olumsuzluğa yol açan fırtınaya karşı önlem alındı. 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu 50 personel, 5 kepçe, 2 kuka, 6 pikap ve 3 kamyon ile sahada gerekli müdahalenin yapıldığını söyledi. 

Başkan Fırıncıoğlu; “İlimizde etkisini gösteren yağış ve şiddetli rüzgârın etkisiyle bazı olumsuzluklar yaşandı. Belediye olarak gerekli müdahaleleri yaptık. 50 personel, 5 kepçe, 2 kuka, 6 pikap ve 3 kamyon ile hali hazırda bekleyen ekiplerimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için büyük özveriyle çalıştılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah’a hamd olsun süreci büyük bir aksaklık olmadan, ekiplerimizin çalışmaları sayesinde atlattık. Geçmiş olsun. Allah afet vermesin. Allah beterinden korusun.” dedi.
 

Bakmadan Geçme