Belediye personeli piknikte buluştu

Bartın Belediyesi personeli Karaçay Piknik Alanında düzenlenen piknikte bir araya geldi.


Karaçay Piknik Alanında düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma etkinliğine Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Vekili Tuncay Maden, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye personeli ve aileleri katıldı.  

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte belediye personelleri, birlikte piknik yaparak güzel havanın tadını çıkarttı. Düzenlenen etkinlikte çocuklar spor alanları ve park alanlarında doyasıya eğlendi. 

Aileleri ile güzel bir Pazar günü geçiren çocuklara Başkan Fırıncıoğlu, pamuk şeker ikram etti.  

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Şehrimize değer katabilmek adına büyük bir özveriyle çalışan personelimize teşekkür etmek istiyorum. Özellikle son dönemde yoğun bir çalışma programı içerisindeyiz. Şehrimizin dört bir yanında önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu süreçte personellerimiz büyük emek sarf ettiler.  Birlik beraberlik içinde şehrimize en güzel hizmetleri sunma arzusundayız. Düzenlemiş olduğumuz bu güzel etkinlikle de hem çalışanlarımıza teşekkür etmek hem de birlik beraberliğimizi pekiştirmek istedik. Rabbim tüm çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur versin. Kazasız belasız çalışmayı nasip etsin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
 

Bakmadan Geçme