Bakan Tunç'tan Abdipaşa'ya Doğalgaz Müjdesi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın'ın Abdipaşa beldesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada belde halkına doğalgaz müjdesi verdi

Bakan Tunç'tan Abdipaşa'ya Doğalgaz Müjdesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın’ın Abdipaşa beldesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada belde halkına doğalgaz müjdesi verdi.

Abdipaşa’da doğalgaz için ilk kazmanın Ulus ilçesiyle beraber aynı zamanda vurulacağını kaydeden Bakan Tunç, Abdipaşa’dan AK Parti’ye rekor bir oy beklediklerini söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın’ın Kozcağız beldesindeki programlarının ardından Abdipaşa beldesine hareket etti. Abdipaşa’da ilk olarak belediye binasını ziyaret eden Bakan Tunç’u Abdipaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Dönmez karşıladı.

Bakan Tunç'tan Abdipaşa'ya Doğalgaz Müjdesi

Bakan Tunç belediye ziyaretinin ardından iftar programına katıldı. Bakan Tunç iftar programının gerçekleştiği kapalı salonda Abdipaşalı vatandaşlar tarafından sevgi seliyle karşılandı.

Abdipaşa’da gerçek belediyecilik Yaşar Dönmez’dir

Adalet Bakanı Tunç iftar programının sonrasında yaptığı konuşmada, “Abdibaşa’mız birlik beraberliğin her zaman en güzel yaşandığı bir beldemiz. Abdipaşa’mızla gurur duyuyoruz. En fazla destek aldığımız beldelerden biri olan Abipaşa’ya şükran borçluyuz. Ne kadar hizmet etsek azdır. 31 Mart’ta vereceğiniz kararla Abdipaşa’da gerçek belediyecilik hizmetlerinin devamını sağlayacaksınız. Abdipaşa’da gerçek belediyecilik Yaşar Dönmez’dir. Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir. Gerçek belediyeciliği başlatan lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. 1994’te CHP yönetiminde yaşanılamaz hale gelmiş İstanbul’u devralmış ve kısa bir dönemde İstanbul’u yaşanabilir bir hale getirmiştir. Oradaki başarı AK Parti’yi kurmasını sağlamış ve 2001’de kurulan AK Parti 2002’de tek başına iktidar olmuştur. Gerçek belediyecilik siyaseti ülkeye yayılmış, eser ve hizmet siyaseti olarak marka haline gelmiştir. İşte bu marka Abdipaşa’da devam ediyor.” dedi.

Bakan Tunç'tan Abdipaşa'ya Doğalgaz Müjdesi

İhtisas sanayisini Abdipaşa’mıza kazandıracağız

Beldeye kazandırılan eserlerden ve bu eserlerin kazandırılmasında Yaşar Dönmez’in gayretli çalışmalarından bahseden Bakan Tunç, “Abdipaşa’mızda Başkanımız Yaşar Dönmez’le birlikte güzel hizmetler yapmıştık. Yaşar Dönmez her Ankara’ya gelişinde bizim sürekli kapımızı aşındırırdı. Abdipaşa için talepleri olurdu. Bu çabasıyla Abdipaşa’ya güzel eserler kazandırdı. Abdipaşa’ya lise binamızı, kapalı spor salonumuzu, futbol sahamızı ve stadyumumuzu yaptık. Kapalı salonlar yaptık. Abdipaşa’mızın alt yapı sorunlarını giderdik. Kanalizasyonundan içme suyu problemlerine kadar. Kirazlık Köprü Barajı ve barajın geçiş yolları. Yine Yaşar Dönmez’in gayretleriyle Abdipaşa’ya fabrika getirdik. Şimdide organize sanayi getiriyoruz. Burada bir ihtisas sanayisini Abdipaşa’mıza kazandıracağız.  Abdipaşa’mızda belediyecilik hizmetleri noktasında Ulus İlçemize örnek göstermiştik. Bu örnek sayesinde Ulus’ta da gerçek belediyecilik başlamıştı. Ve orada da 2 dönemdir devam ediyor. Bu dönemde 3. Dönem olacak. Abdipaşa’da Yaşar Dönmez’le bu güzel eserlerin üzerine yenilerini ilave edeceğiz. Başkanımızın projelerinin arkasındayız. Millet Bahçesi Projemiz var Abdipaşa’ya kazandıracağız.” İfadelerinde bulundu.

Abdipaşa’mızda doğalgaz kazmasını vuracağız

Abdipaşa’ya doğalgaz müjdesi de veren Bakan Tunç, “Abdipaşa’nın en önemli ihtiyacı şu anda nedir. Doğalgaza sıra geldi. Doğalgazı Abdipaşa’ya kim getirir. Yaşar Dönmez getirir. İnşallah onun da çalışmalarına başladık. Ulus ilçemizle beraber Abdipaşa’mızda da doğalgaz kazmasını vuracağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Abdipaşa’da rekor bir oy bekliyoruz. Burası bizim memleketimiz. Ulus, Abdipaşa… Biz sizin evladınız. Siyasi düşüncesi hiç fark etmez. İster CHP’li olsun ister başka partili olsun. Biz bütün oyları Abdipaşa’da AK Parti’nin ampulünün altında toplayacağız. Yaşar Dönmez’i belediye başkanı seçeceğiz. Onunla uyumlu, milletvekilimizle, bizimle uyumlu çalışacak ve Abdipaşa’nın kazanacağı bir tercihi İnşallah tekrar yapacağız. Ben şimdiden hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Öyle sıradan bir oy değil, açık ara fark bekliyoruz sizden. Hem Bartın’da birinci olacak Abdipaşa hem de Türkiye’de derece yapan bir beldemiz olması lazım. Abdipaşa Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sever, tartışmasız. Abdipaşa ezelden beri AK Partilidir. 31 Mart seçimleri de ülkemiz için çok önemli. Belediye başkanlığını seçerken aynı zamanda yerel kalkınmayı, merkezi hükümetin ülke kalkınmasıyla beraber yürütecek bir tabloyu ortaya çıkarmamız lazım. En doğru kararı Abdipaşalılar verecektir.” Dedi.

Bakan Tunç'tan Abdipaşa'ya Doğalgaz Müjdesi

Bakmadan Geçme