Abdipaşa yatırımlarla büyüyecek

Abdipaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Dönmez yeni dönemde Abdipaşa'nın yatırımlarla büyüyeceğini ve bu büyümeyle birlikte kadın, erkek, genç yaşlı herkesin kazanacağını söyledi

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Abdipaşa için mega projelerle Abdipaşa halkının desteğine talip olan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Dönmez yeni dönemde gerçekleşecek yatırım ve projelerle kazananın Abdipaşa olacağını kaydetti.

Başkan Dönmez yer tahsisini sağladığı ve ilk etapta 10 fabrikanın kurulacağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesinin her kademesini yakından takip ediyor.

Abdipaşa'da Bartın’ın 2. Büyük OSB’sini kuracağız

Abdipaşa’nın geleceğine damga vuracak OSB projesi ile beldede ilk etapta 10 fabrika açılacağını söyleyen Başkan Dönmez, “Beldemiz için, gençlerimiz ve kadınlarımız için, esnaflarımız için bu projeyi çok önemsiyoruz. Abdipaşa’ya kuracağımız OSB Bartın’ın 2. Büyük OSB’si olacak. İlk etapta 10 fabrikanın kurulacağı proje ile gençlerimiz işsiz kalmayacak. Çalışmak isteyen tüm kadınlarımıza iş imkanı sağlanmış olacak. Esnafımızda, halkımızda kazanacak. Kısacası kazanan Abdipaşa ve Abdipaşa halkı olacak.” dedi.

Abdipaşa geleceği için oy verecek

Abdipaşa’da herkesin çocuklarının ve torunlarının geleceği için oy kullanacağını da sözlerine ekleyen Başkan Dönmez, “Bu seçim sıradan bir seçim olmayacak. Abdipaşa halkı çocuklarının, torunlarının geleceği için oy kullanacak. Abdipaşa’mızı geliştirecek, büyütecek projeleri kim hayata geçirebilir? Abdipaşa’yı kim büyütebilir, kim geliştirebilir halkımız buna bakacak. AK Parti ile, Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’un ve Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz’ın destekleriyle Abdipaşa’yı büyütüp geliştirecek olan parti AK Parti’dir. Halkımızda bu tabloyu görmektedir.” Şeklinde konuştu.

Abdipaşa’da doğalgaz ateşi AK Parti ile yanacak

Abdipaşa’da OSB projesinin her aşamasını titizlikle takip ettiğini kaydeden ve Doğalgazı’da Ulus ilçesiyle beraber Abdipaşa’ya kazandıracağının altını çizen Başkan Dönmez, “Abdipaşa’da doğalgaz ateşi AK Parti ile yanacak. Bugüne kadar hep söylediğimiz gibi, yaparsa AK Parti yapar. Sayın Bakanımız ve Sayın Milletvekilimizle görüşmelerimizi yaptık. Bakanımızda doğalgaz konusunda Abdipaşa için müjdeyi verdi. Beldemize doğalgaz en kısa süre içinde gelecek. Evlerimizde doğalgazın ateşi en kısa sürede yanmış olacak.” İfadelerinde bulundu.

TOKİ inşaatları biter bitmez

Abdipaşa’nın AK Parti ile sayısız eser kazandığını ve TOKİ’nin de bunlardan biri olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Dönmez, “Kimilerinin hayal dahi edemediği projeleri Abdipaşa’ya AK Parti ile kazandırdık.  Abdipaşa halkı biliyor, yapılanları görüyor. TOKİ konutlarımız beldemizde yükselmeye devam ediyor. Başka hiçbir beldede TOKİ’ye başlanmadı ama Abdipaşa’da bu projemiz hayata geçti. Mevcut devam eden TOKİ inşaatları biter bitmez 2. Etap ve 3. Etap TOKİ konutları için talep toplayacağız ve Adalet Bakanımızla, Milletvekilimizle birlikte TOKİ Başkanlığına gidip başvurumuzu yapacağız. Abdipaşa’da 2. Etap TOKİ konutlarını da biz hayata geçireceğiz.” Dedi.

Abdipaşa'da eserler yükselecek, hizmet sürecek

Abdipaşa’da kadınlardan çocuklara kadar herkesi düşünen belediyecilik anlayışı ile göreve devam edeceklerini de belirten Başkan Dönmez; “Kadınlarımız bizim baş tacımız. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Ve minik yavrularımız da bizim canlarımız. Onları mutlu etmek, rahat ettirmek bizim görevimiz. Abdipaşa’mızda kadınlarımızın rahatça vakit geçirebilecekleri, tüm etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri bir lokal kazandıracağız. Belediye Sosyal Tesislerinin üst katındaki alanı kadınlar lokali olarak düzenleyeceğiz. Gençlerimizin vakitlerini en iyi şekilde geçirebilmeleri, sportif faaliyetleri yaz-kış sürdürebilmeleri için Belediye olarak gençlik ve spor merkezi yapacağız. Mevcut anaokulu yanında belediye gençlik merkezi ve düğün salonu yapacağız. Bu merkez modern yapısıyla Abdipaşa’mız gençlerine uzun yıllar hizmet verecek. Abdipaşa’mıza yeni dönemde birde Aqua Park kazandıracağız. Herkesin ailesiyle gelebileceği bu Aqua Park çocuklarımız için eğlence kaynağına dönüşecek. Ovaçayı kenarına yapacağımız Millet Bahçesi projemizde Abdipaşa’mız için prestij olacak.” dedi.
 

Bakmadan Geçme