90 dakikada gol sesi çıkmadı

Bartınspor'un mücadele ettiği Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 12'nci grupta oynanan 4 maçın 3'ü beraberlikle tamamlanırken 1 maç galibiyetle tamamlandı. Diğer 3 maç için hükmen galibiyet kararı verildi.

2023-2024 sezonunda ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 12’nci grupta temsil eden Bartınspor’un 24’üncü hafta programındaki rakibi Samsun temsilcisi Alaçamspor oldu.

Samsun’un Alaçam ilçesinde oynanan ve saat 15:00’da başlayan karşılaşmayı orta hakem Asen Albayrak yönetti.

Elif Yalçın ve Ömer Sözcü’nün yardımcı hakem olarak görev aldıkları karşılaşmada gözlemcilik görevini Alper Güner üstlendi.

Karşılaşma boyunca her iki takımda elde ettiği gol fırsatlarını değerlendiremedi ve 90 dakika golsüz beraberlikle tamamlandı. 

Ligin ilk yarısında iki takım arasında Bartın Ömertepesi Futbol Sahasında oynanan karşılaşmayı Bartınspor 3-1 kazanmıştı. Bartınspor’un gollerini Abdullahhan Türk (1) ve Sercan Tunç (2) kaydetmişti.

Grupta 3 maç oynanmadı

BAL Ligi 12’nci grupta 24’üncü hafta programında 3 karşılaşma takımların ligden çekilmesi ve sahaya çıkmaması nedeniyle oynanmadı.

24’üncü hafta programında Çarşambaspor - Boyabat 1868 Spor’un, Samsun Büyükşehir Belediyespor - Osmancık Belediyespor’un ve Niksar Belediyespor - Perşembe Spor takımlarının sahaya çıkmamaları nedeniyle 3-0 hükmen galip sayıldılar.

Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda Kastamonu Özel İdare Köy. Hiz. Spor deplasmanda Çankırı Saray’ı (1-2) mağlup etti.

Safranboluspor ve Ünye 1957 Spor ile Suluova Sebatspor ve Türk Metal 1963 takımları arasındaki maçların her ikisi(1-1) beraberlikle sonuçlandı.

Temsilcimiz Bartınspor ligin 25’inci haftasında grup lideri Türk Metal 1963 takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bakmadan Geçme