6 ayda 44 bin metrekare asfalt yapıldı

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kırtepe Mahallesi 629. Sokak ve Neşe Dursun Sokak'ta sıcak asfaltla yol düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor. 

Söküm çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte zemin tesviye çalışmalarını da kısa sürede gerçekleştiren ekipler, yolu sıcak asfalt ile düzenliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkan Vekili Tuncay Maden, gerekli talimatları vererek, görevli personelden çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi aldı.

“Tüm gücümüzle imkanlarımız doğrultusunda çalışıyoruz”

Bartın Belediyesi’nin asfalt çalışmalarına büyük önem verdiğini belirten Başkan Vekili Maden, şu ifadeleri kullandı; “Şehrimizde vatandaşlarımıza sorunsuz ulaşım imkanı sağlamak için tüm gücümüzle imkanlarımız doğrultusunda çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan noktalarda belirlediğimiz plan program çerçevesinde aciliyet durumuna göre çalışma gerçekleştiriyoruz. Yol çalışmalarımızda özellikle kalıcı olması ve sağlamlık bakımından sıcak asfaltı tercih ediyoruz. Bartın Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun göreve gelmesinden buyana yaklaşık son 6 ayda toplamda 44 bin metrekare asfalt kullandık.

Maden’den Başkan Fırıncıoğlu’na teşekkür

Kemerköprü Mahallesi 155.Cadde, Şadırvan Caddesi, Su Terazisi Sokak, Aşağı Camii Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Cadde olmak üzere toplamda 12 bin metrekare alanda sıcak asfaltla yol düzenledik. Yine enerji hatları yer altına alınan Hendekyanı Caddesi’nde de 14 bin metrekare alanı sıcak asfaltla düzenledik. Son olarak da Kırtepe Mahallesi 629. Sokak ve Neşe Dursun Sokak yolunu düzenliyoruz. Yaklaşık 2 bin metrekarelik alanı sıcak asfaltla yapıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra bakım ve onarım çalışmaları kapsamında tüm mahallerimizde 16 bin metrekarelik alanda çalışma yaptık. Böylece toplamda 44 bin metrekare asfalt kullanmış olduk. Bu çalışmaların yapılmasında emek ve katkıları olan başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve ekibi olmak üzere, çalışmalarda görev alan personelimize çok teşekkür ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme