Zehir zemberek sözlerle istifa etti

Partisinden istifa ettiğini duyurdu

Bartın’ın Kumluca beldesinde İYİ Parti’nin bayrağını dalgalandıran isimlerin başında gelen Birol Şenol partiden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ  Parti İl Teşkilat Başkanlığı ve Üst Kurul Delegeliği görevlerinde bulunan Şenol’un istifası geniş yankı uyandırdı.

Şenol istifa gerekçelerini ise zehir zemberek sözlerle duyurdu.

Şenol yaptığı açıklamada, “Belki çok zordu kimsenin inanmadığı şeylere inanmak. Hür ve müstakil kelimesi zor olanı başarmak adına verdiğimiz her yolda gördüm ki Genel Merkezimiz, dava arkadaşlarımız, dostlarımız inanmamış. Menfi duyguları ön planda tutmuş. Hiç bir çıkarımım olmadığı gereğinde kavgalar ettiğimiz, evlatlarımıza ayırmadığım vakti bile harcadığım, belki gençlerimiz için bir şeyler yaparız dediğim adı İYİ Parti olan, lakin içinde iyiliğin değil de fesat ,çıkar işleri, pazarlık partisi olan siyasi oluşumdan şu an itibari ile arınıyorum. Ben Mustafa Kema lAtatürk yolunda milliyetçi, vatan, sever al bayrağımızı onurlu şekilde bağımsız şekilde taşımak adına bu kararı almış bulunmaktayım. Menfaat içinde olan hiçbir oluşumun yanında olmadım olmayacağımda. Ayrıca yaşadığım coğrafya için yani Kumluca için, Bartın için şunu söylemek istiyorum .Koltuklar şeref sahibi olmayanların oldukça biz birbirimize yeteriz. Her şey Bartın için, Kumluca için kelimeleri sizi kandıran ve kandırdığını zanneden ahmaklar için geçerlidir. Bilinsin ki koltuk sevdalısı olan herkesimle mutlak uğraşmalarımız son nefesimize kadar devam edecektir. Bu ülkede ne haram yiyen taraftan nede Türklüğümü tartışmaya açan taraftan olduk.” dedi.

Şenol açıklamasının son kısmında ise, “Ne diyordu Alparslan, Biz Türk milleti temiz bir milletiz. Biat nedir asla bilmeyiz. Bundan dolayı Tanrı bizi aziz kılmıştır.” İfadelerini kullandı.

Zehir zemberek sözlerle istifa etti

Özel Haber

Bakmadan Geçme