Yurtaçan'dan veda konuşması

Bartınspor'da 2 sezon başkanlık görevinde bulunan ve yeterli desteği göremediği için Olağanüstü Kongrede yeniden aday olmayan Serkan Yurtaçan veda konuşmasını alkışlarla tamamladı.

Bartınspor'da Olağanüstü Kongre tamamlandı.

Liste krizinin yaşandığı ve kulübün kayyuma gitme olasılığının doğduğu kongreye iki sefer ara verildi.

İkinci aranın sonunda Yönetim Listesi sunuldu ve Bartınspor'un yeni Kulüp Başkanı İl Genel Meclis Başkanlığı görevinde bulunan Kenan Dursun oldu.

Bartınspor’da 2 sezon başkanlık görevinde bulunan ve yeterli desteği göremediği için Olağanüstü Kongrede yeniden aday olmayan Serkan Yurtaçan veda konuşmasını ise alkışlarla tamamladı.

Başkanlık koltuğunda oturduğu süre boyunca büyük fedekarlıklarda bulunan Yurtaçan konuşmasında, “Bu şerefli kulübün şerefli başkanlığını yapmak bana nasip oldu. Güzel günlerimiz oldu. Maalesef son zamanlarda kapıdan döndük, istediğimizi elde edemedik. Bundan sonraki süreçte yine her zamanki gibi elimizden gelen bir şey varsa yapmaya hazırız. Değerli yönetim kurulu üyeleri ve başkana bundan sonraki süreç için başarılar diliyorum. İnşallah ama bu sene ama çok kısa bir zaman içinde hedeflere ulaşılır.” Dedi.

Başkanın bu konuşması salondan büyük alkış aldı.

Bakmadan Geçme