Yol sorunu çözülüyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın Merkez Dallıca TOKİ 3. Etap 107 adet konut ve Dallıca TOKİ Konutları yol ve İstinat duvarları yapım işi için yapılan ihalenin sonuçlanarak yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını belirterek askı süresinin sonunda yer teslimini yaparak bir an evvel çalışmalara başlayacaklarını duyurdu. 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Dallıca Konutlarına ilişkin müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu. 

Bartın Merkez Dallıca TOKİ 3. Etap 107 adet konut ve Dallıca TOKİ Konutları yol ve İstinat duvarları yapım işi için yapılan ihalenin sonuçlanarak yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını duyuran Milletvekili Aldatmaz, Merkez Dallıca Bölgesinde şuan 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami ile 424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatından oluşan ilk iki etapta konut imalatların bittiğini, şimdi altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

“Laf ve dedikodu üretmek yerine hizmet üretmeye devam ediyoruz”

Milletvekili Aldatmaz yeni sözleşme imzalanan 3. Etap 107 konut yapım işinin içerisinde Dallıca TOKİ 2. Etaba (424 Ad. Konut, 1 Ad. Cami, 1 Ad. Tic. M. ve 1 Ad. İlkokul) ait yolun ve istinat duvarlarının yapım işinin de olduğunu ifade ederek, “Dallıca Bölgesindeki TOKİ konutlarının inşaat işleri tamamlandı. Hemşerilerimize konutlarını bir an evvel teslim edebilmek için alt yapı çalışmalarını da süratli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. 3. Etap konutlarının sözleşmesinin imzalanması ile birlikte bölgenin ulaşım altyapısı sorununa da çözüm getirmiş oluyoruz. Müteahhit firmaya yapacağımız yer tesliminin ardından süratli bir şekilde 2. Etap için gerekli yol ve istinat duvarlarının yapım işine başlayacağız. Daha öncede Belediye tarafından yapılamayan kanalizasyon altyapısı için de TOKİ başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda gerekli ödeneği ayırarak Bartın Belediyesine bir kısmını aktarmıştık. Belediyenin yaptığı ihale sonucunda başlayan çalışmalar tamamladığında da kalan kısmını TOKİ Başkanlığı Bütçesinden Bartın Belediyesine aktaracağız. Bölgenin enerji ihtiyacı içinde çalışmalar hız kemeden devam ediyor. Enerji tesislerinin ön kabul işlemlerinde sona yaklaştık. Yakın zamanda binalara enerji vermeye hazır olacağız. AK Parti hükümeti olarak biz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyor, laf ve dedikodu üretmek yerine hizmet üretmeye devam ediyoruz.” Dedi.

Milletvekili Aldatmaz Bartın Merkez İlçe, Dallıca  Köyü 3.E tap 107 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ile 2. Etap (424 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret merkezi ve 1 Adet İlkokul İnşaatları) Altyapı ve Çevre Düz İşine Ait İlave Yol ve Duvar İmalatları İşinin yer tesliminden itibaren yaklaşık 450 günde tamamlanacağını burada öncelikle yol çalışmalarını çok kısa bir sürede tamamlayarak bölgenin ulaşım sorununu çözeceklerini ve inşaat çalışmaları tamamlanan konutları bir an evvel hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme