Yetkililerin dikkatine

Bu yol S.O.S veriyor

Bartın Kozcağız karayolu kazaların adresi olmaya devam ediyor.

Her yıl birçok maddi hasarlı, yaralanmalı ve ölümlü kazaların yaşandığı Bartın-Kozcağız yolunda bayram tatilinde de kazalar yaşandı.

Kozcağız’ın yanı sıra Kumluca ve Hasankadı beldelerine de ulaşım sağlayan yolda duble yol çalışmaları başlamış ancak bu çalışmalara bir süredir devam edilmediği gözlenmişti.

Bölgede yaşayan vatandaşlar her gün söz konusu yolu kullandıklarını ve defalarca kez kazalara şahit olduklarını ifade ederken duble yol çalışmalarının yeniden başlamasını beklediklerini ifade ettiler.

İlin yetkili makamlarına seslenen vatandaşlar, “2014 yılında başlandığı söylenen, Bartın Kozcağız arası bölünmüş yolundaki gecikme ve artan trafik kazaları endişe verici. Vatandaşların güvenliği için acil önlemler alınması gerekiyor. Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç ve  Bartın Milletvekilleri Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz ile Sayın  Aysu Bankoğlu'nun bu konuya duyarlılık göstererek çözüm bulmalarını bekliyoruz. Yol yapımının hızlandırılması ve trafik güvenliğinin sağlanması için yetkililerin gereken adımları atmalarını umuyoruz.” Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Bakmadan Geçme