• Haberler
  • Bartın
  • Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Baki Kebapcı oldu

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Baki Kebapcı oldu

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığı Görevine Getirilen İş İnsanı A.Baki Kebapcı teşkilat mensupları tarafından Bartın girişinde çoşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Uzun süredir gündemde olan Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığına kimin getirileceği sorusu yapılan toplantı ve istişareler sonucunda hafta sonu cevabını buldu. 

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın Bartın İl Başkanlığı görevini A.Baki Kebapcı’ya tevdi etmesinin ardından Kebapcı Bartın’da partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Haberi alan teşkilat mensupları ellerinde çiçekler ve meşalelerle yeni il başkanını Bartın girişinde çoşku ile karşıladı

Partililerle tek tek tokalaşan İl Başkanı Kebapcı tebrikleri kabul etti. 

Yeniden Refah’ta hizmet yarışında bayrağı kendisinin devraldığını ifade eden Kebapcı, "Bu bir bayrak yarışıdır, partimizde görevler, sorumluluklar hiçbir zaman bitmiyor. Duruşumuzla, tavrımızla, aidiyetimizle, davamıza olan sevdamızla, sizlere karşı olan diyaloğumuzla Ankara'ya il başkan adayı olarak gittim. Şahsımı il başkanlığına layık gördüğü için Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan’a teşekkür ediyorum. Bugün sorumluluğu aldık, bu yükü hep beraber göğüsleyeceğiz. Hep beraber Bartın'da partimizi birinci yapacağız. Küskünlük ve kırgınlık bizim dava kültürümüzde kendisine asla yer bulmadı, bulmayacak. Bizler, "Olanda hayır vardır" düsturuna inanırız. Bizim siyasetimiz makama bağlı değil davaya bağlı bir siyasettir. Yeniden Refahta görev yapan tüm başkanlar ve teşkilat üyeleri bu millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya gelmiştir. Tüm dava arkadaşlarım teşkilatımızın hangi kademesinde olursa olsun samimiyetle ve gayretle çalışmak vardır" dedi.

İl Başkanı Kebapcı’ya Bartın kurucu il başkanı ve MKYK üyesi Ramazan Günaydın, 28.Dönem Milletvekili adayı Yasin Kalem, Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Adem Erdal, Erkan Bilgin geçmiş dönem Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri Nezih Metin,Yılmaz Öz ve partililer eşlik etti.

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Baki Kebapcı oldu
Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Baki Kebapcı oldu
Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Baki Kebapcı oldu
Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Baki Kebapcı oldu

Bakmadan Geçme