Yeni TOKİ inşaatı başlıyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, basın mensupları ile buluştuğu değerlendirme toplantısında Dallıca TOKİ Konutlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz geçtiğimiz hafta sonunda Bartın basını ile kahvaltı programında buluştu. 

Görev süresince hayata geçirilen projeler ile gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgiler veren Milletvekili Aldatmaz, Dallıca TOKİ konularına ilişkin de açıklamalarda bulundu. 

Hak sahiplerine de bir müjde veren Milletvekili Aldatmaz, “105 konutumuzun daha gerçekleşti. Inşallah 105 konutluk ve TOKİ'ye inşaatımıza da başlayacağız en yakın zamanda. İhalesi gerçekleştirildi. Itiraz süresi bekleniyor. Dallıca’daki TOKİ'mizin yolu da bu yapılan 105 konutluk ihalenin içinde.” Dedi. 

 “Kanalizasyon sorunu çözülecek”

TOKİ konutlarının kanalizasyon probleminin de Aba İnşaat Firması tarafından çözüleceğini de vurgulayan Milletvekili Aldatmaz açıklamasında, “Kanalizasyon için TOKİ'den Bartın Belediyesi'ne 15 milyon liralık sözleşme yapıldı. Bartın Belediyesi ihale yaptı. İhaleyi de Aba İnşaat Firması sahibi Ercan Aydın aldı.  Ercan Bey'e de hayırlı uğurlu olsun.  Ercan Bey de en kısa zamanda kanalizasyonunu yapacak. Hem TOKİ konutlarımızın hem de Dallıca bölgesindeki diğer konutların kanalizasyon sorununu kesin bir şekilde çözmüş olacağız. Konutların hak sahiplerine teslimi için elimizden geleni yapıyoruz.” İfadelerine yer verdi.  

“Yılbaşına doğru bitirmeye çalışacağız”

Milletvekili Aldatmaz, bir gazetecinin TOKİ konutlarının teslim tarihine ilişkin sorusunu ise şöyle yanıtladı, “TOKİ yetkililerimiz iki hafta evvel de buradaydı. İl Başkanımızla beraber yerinde incelemelerde bulunduk. Aynı zamanda Millet Bahçemiz de TOKİ tarafından yapılıyor. O projeye de hızlı bir şekilde devam ediyoruz. En kısa zamanda onu da bitirmek istiyoruz. Hak sahiplerinin mağduriyetini anlıyorum ve en kısa zamanda evlerine girmeleri için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Kanalizasyon işleri 3 ay içerisinde bittikten sonra üzerinde bir yol çalışmamız olacak. Yılbaşına doğru bitirmeye çalışacağız.”


 

Bakmadan Geçme