Yasin Gülşen Kırşehir'e İl Müdürü oldu

Yasin Gülşen eğitimdeki gururumuz olmaya devam ediyor

Eğitim-öğretimde fark ve farkındalık yaratan çalışmalarıyla tanınan Yasin Gülşen görev yaptığı okullarda öğrenci ve velileri ile kurduğu bağ ile gönülleri feth ederken sağladığı başarılarla da takdir toplayan bir isim oldu.

Gerek İstanbul’da gerekse Bartın’da ki görev süreçlerinde yenilikçi projeleriyle dikkat çeken Gülşen, Pandemi döneminde yayımlanan ‘Sevmek Esaret Söylemek Cesaret İster’ adlı romanının gelirinin tamamını uzaktan eğitim süresince evinde internet olmayan öğrencilere bağışlamıştı.

Aslen Bartınlı olan Gülşen Bartın İnönü İlkokulu, Bartın Hedenkyanı Ortaokulunda ve Bartın Lisesinde eğitim-öğretim gördü.

Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun olan Gülşen, Yüksek Lisansını ise Yıldız Teknik Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında tamamladı.

1998’de mesleğe adım atan Gülşen; İstanbul’da Bahçelievler İlköğretim Okulunda Öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı, Şehit Er Erhan Bulut Ortaokulu ile Dede Korkut Anadolu Lisesi okullarında Müdürlük görevlerinde bulundu.

Bartın’da Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak da görev yapan Gülşen, İstanbul Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki Şube Müdürlüğü görevinin ardından Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.
 

Bakmadan Geçme