Yaşam Tıp Merkezi, ek bina projesine start verdi

2003 yılından bu yana Bartın'da sağlık hizmetleri sunan Yaşam Tıp Merkezi, sağlık sektöründeki yenilikçi yaklaşımını sürdürüyor. (Foto galeri)

YAŞAM TIP MERKEZİ, EK BİNA PROJESİNE START VERDİ. 

2003 yılından bu yana Bartın’da sağlık hizmetleri sunan Yaşam Tıp Merkezi, sağlık sektöründeki yenilikçi yaklaşımını sürdürüyor. 

Yaşam Tıp Merkezi, mevcut poliklinik binasının yanında yer alan ve kullanılmayan 4 katlı, 8 daireli binalarını yıkarak yeni bir poliklinik binasının yapımına başladı.

Kırtepe Mahallesi 168. Sokak'ta bulunan mevcut poliklinik binasının bitişiğinde bulunan atıl durumdaki yapı, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve hizmet kapasitesini genişletmek amacıyla yeni poliklinik binası için projelendirildi. Yeni binanın yapımı tamamlandığında, modern sağlık hizmetlerini daha geniş bir kitleye sunmayı ve mevcut hizmetleri iyileştirmeyi hedefleniyor. 

Yaşam Tıp Merkezi yönetim kurulu üyesi Hüsamettin Ergin, inşaatın başlamasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "2003 yılında sağlık sektörüne adım attığımız günden bu yana, önceliğimiz her zaman insan odaklı hizmet anlayışı oldu. Bu anlayışımız çerçevesinde, sağlık hizmetlerini daha etkin ve kaliteli bir şekilde sunabilmek için yeni poliklinik binamızın yapımına başladık. Bartın’a daha iyi sağlık hizmetleri sunma hedefimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.

Ergin, Yeni poliklinik binamız, modern tıbbi donanımlar ile donatılacak ve hastalar için daha konforlu bir ortam sunulacak. Yaşam Tıp Merkezi olarak hem hasta memnuniyetinin artması hem de sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak öncelikli hedefimizdir' dedi. 

Foto galeri

Yaşam Tıp Merkezi, ek bina projesine start verdiYaşam Tıp Merkezi, ek bina projesine start verdiYaşam Tıp Merkezi, ek bina projesine start verdiYaşam Tıp Merkezi, ek bina projesine start verdi

Bakmadan Geçme