Yardım istedi ama...

Bartın'ın Amasra ilçesinde bir şahıs boşanmak isteyen eşini tüfekle yaraladı. Kadının olaydan önce sosyal medya hesabından yardım istediği görüntüleri ortaya çıktı.

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir şahıs boşanmak isteyen eşini tüfekle yaraladı.

Alınan bilgilere göre, Ankara’da yaşayan Ahsen Nur P. (27) isimli kadın şiddet gördüğü gerekçesi ile eşi Okan P.’den (30) şikayetçi olarak boşanma davası açtı. 

Ahsen Nur P. daha sonra Amasra ilçesinde bulunan ablasının yanına yerleşti. 

Gözaltına alınan ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Okan P. bir arkadaşı ile ilçeye gelerek Kum Mahallesi Küçük Liman mevkinde yürürken yakaladığı eşini yanında getirdiği pompalı tüfekle ayaklarından vurarak yaraladı.

İhbarın ardından olay yerine gelen 112 ekiplerince Amasra Devlet Hastanesine kaldırılan kadın yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. 

Polis ekipleri de Kastamonu yönüne kaçtığı belirlenen şahsı yakalamak için çalışma başlattı. 

Cide’de polis tarafından önü kesilen koca, kaçmak istediği sırada polis otosuna da çarptı.

Şahıs yanındaki arkadaşı ile birlikte gözaltına alındı.

Kadının, sosyal medya hesabından video yayınlayıp, yardım istediği de ortaya çıktı. Ahsen Nur P’nin videoda, "Eşim bana sürekli tehdit mesajları atıyor. Beni öldüreceğini söylüyor, hatta benim ölümümüm kurtuluş olacağını o yüzden kolumdan bacağımdan birini alacağını söylüyor. Ben haberlere konu olan kadın cinayetlerinden biri olmak istemiyorum. Ben ölmek istemiyorum, benim 2 tane çocuğum var. Benim çocuklarım babalarının bana şiddet uyguladığına canlı canlı şahitler, asla çocuklarım eve dönmek istemiyorlar. Ben kendi ailemin yanına dönmek istiyorum ama dönemiyorum" dediği görüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 
Yardım istedi ama...

Bakmadan Geçme