Yalçın'a Bartınspor forması hediye edildi

Bartınspor Kulüp Başkanı Kenan Dursun, Basın Sözcüsü Murat Yıldırım ile birlikte, bu sezonda yönetimde yer alan Gurbetçi Bartınlı işadamı Seyhan Yalçın'ı ziyaret etti.

Dursun, transfer döneminde büyük çaba harcayan ve yönetimde aktif olarak görev alan Yalçın’a teşekkür ederek, Bartınspor forması hediye etti. 

Yalçın’ın her sezon takımın yanında olduğunu ve büyük çaba harcadığını belirten Dursun, “Seyhan kardeşimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu sezon oluşturduğumuz yönetimdeki bütün arkadaşlarımızın yoğun çabası var. Seyhan kardeşimiz de gerek transfer döneminde gerekse de diğer çalışmalarımızda sürekli olarak görev alıyor. Kendisi, takım için sürekli neler yapabileceğinin derdinde olan bir arkadaşımız. Kendisini kutluyorum” dedi.

Yalçın, önceki dönemlerde de Bartınspor yönetiminde görev aldı. Almanya’nın Oberhausen kentinde yaşayan Yalçın, Bartın’da sanayi alanında da girişimlerde bulundu. Bartın’da da çok sayıda sportif etkinlikte sponsor olarak yer alan Yalçın, Kenan Dursun Başkanlığındaki yeni Bartınspor yönetiminde aktif olarak sahada görev yapıyor.
 

Bakmadan Geçme