• Haberler
  • Bartın
  • 'Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha fazla artırmalıyız'

'Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha fazla artırmalıyız'

Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya İl Özel İdaresi Merkez binadaki personelle toplantı yaptı. 

Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya İl Özel İdaresi Merkez binadaki personelle toplantı yaptı. 

2024 yılının ilk yarısının değerlendirmesini ve 2. Yarısının plan ve programlarının değerlendirildiği toplantıda, sorumluluk alanlarımızdaki çalışmaların kalitesinin artması, protokol kurallarının uygulanması konuları, görev değişiklikleri ve genel değerlendirmeler yapıldı. 

Toplantıda konuşma yapan Karakaya “ Değerli çalışma arkadaşlarım, yılın ilk yarısındaki çalışmalarımızla üzerimize düşün görevleri fazlasıyla yapmaya gayret gösterdik. 2024 yılı programının önünde gidiyoruz. Herkesin emeğine sağlık. Ancak önümüzde çok daha fazla çalışmamız gereken yılın 2. Yarısı var. Konsantrasyonumuzu bozmadan aynı şevkle görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Görevimizi yaparken devleti temsil ettiğimizi, Bartın İl Özel İdaresinin bir parçası olduğumuzu asla unutmayacağız ve sorumluluklarımıza uygun ciddiyet, tavır ve davranışlar içerisinde olacağız. Bartın İl Özel İdaresi Bartınımızda önemli bir marka, biz bu markanın değerini ve hizmet kalitesini daha da üst seviyelere taşıyacağız. Yaptığımız çalışmalarla Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha fazla artırmalıyız. Biz Bartın İl Özel İdaresiyiz, güler yüzümüzle, gayretimizle fedakarca çalışmaya devam edeceğiz. Emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, önümüzdeki dönem çalışmalarımızda başarılar diliyorum.“ diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme