Vali Arslan'dan Ankara çıkarması

Vali Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte Ankara'da önemi temaslarda bulundu. 

Vali Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte Ankara’da önemi temaslarda bulundu. 

Arslan, Ankara turları kapsamında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ziyaret etti. 

İlimizde yürütülen çalışmalar ve yapılan yatırımlar ile planlanan projeler üzerinde istişarelerde bulunulan ziyarette Vali Arslan, Bakan Tunç’a yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bakan Tunç ise yaptığı açıklamada, “Batı Karadeniz’in incisi #Bartın’ımızı her alanda daha ileri noktalara taşımak, hemşehrilerimizin refahını daha da artırmak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Arslan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı da ziyaret etti.

Bartın’a ilişkin istişarelerde bulunulan ziyarette Vali Arslan, Bakan Yerlikaya’ya nazik kabullerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Vali Arslan'dan Ankara çıkarması

Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu da ziyaret etti.

Ziyarette Vali Arslan’a AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan eşlik etti. 

Ulaştırma ve altyapı hizmetleri alanında ilimizde yürütülen çalışmalar ile talep ve ihtiyaçlara ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Vali Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Arslan'dan Ankara çıkarması

Vali Arslan, ayrıca Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atanan Emniyet Genel Müdürü Vali Mahmut Demirtaş ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı’yı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Arslan'dan Ankara çıkarmasıVali Arslan'dan Ankara çıkarması

Bakmadan Geçme