Uygulamaya 18 ekip, 80 personel katıldı

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 'Huzurlu Sokaklar Uygulaması' kapsamında, Bartın kent merkezi ve ilçelerin merkezilerinde yapılan çalışmalarda yüzlerce şahsın sorgulaması yapılırken, araması bulunan 2 şahıs ise yakalandı. 

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde genel asayiş ve kamu düzeninin korunması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, mevcut huzur ve güven ortamın sürdürülebilmesi için asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere yapılan “Huzurlu Sokaklar Uygulaması” kapsamında, Bartın kent merkezi ve üç ilçede toplam 18 ekip ve 80 personelin katılımı ile yapılan uygulama yapıldı.

Gerçekleştirilen uygulamada 951 şahsın sorgusu yapıldı. 28 kıraathane, çay ocağı ve çay evi, 13 metruk bina ve çevresi, 11 park, bahçe içi ve çevresi, 16 cadde ve sokak çevresi,18 kafe ve restoran, 2 ırmak şeridi ve çevresi, 5 meydan ve çevresi, 3 terminal çevresi, 9 halk ve köy otobüs durakları, 272 araç kontrol edildi. 

Kontrollerde araması bulunan 2 şahıs yakalanırken, şahısların üzerinde yapılan aramalarda ise 1,05 gram esrar maddesi, 0,71 gr bonzai maddesi, 0,58 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi. 

Şahıslar hakkında adli işlem yapıldığı öğrenildi. 


 

Bakmadan Geçme