• Haberler
  • Bartın
  • 'Umudun, geleceğin ve icraatın adı olmaya devam edeceğiz'

'Umudun, geleceğin ve icraatın adı olmaya devam edeceğiz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıl dönümü kutlamalarına telekonferansla katıldı.  Ulus Doğa Park Otel'de düzenlenen programda 23'üncü yıl özel hazırlanan pasta Bakan Tunç'un konuşmasının ardından kesildi. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti’nin 23’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamalarına telekonferansla katıldı. 
Ulus Doğa Park Otel’de düzenlenen programda 23’üncü yıl özel hazırlanan pasta Bakan Tunç’un konuşmasının ardından kesildi. 

Bakan Tunç, burada yaptığı konuşmada, “Partimize emeği geçen teşkilat mensuplarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Onların emekleri sayesinde ülkemiz bugünkü durumlara geldi. Her bir teşkilat mensubumuzun bunda büyük emeği var. Onlara şükran borçluyuz. Bizi bu süreçte yalnız bırakmayan milletimize şükran borçluyuz. AK Parti kurulduktan bir yıl sonra tek başına iktidara geldi. 22 yıldır iktidarda. Bu dünya siyaset tarihinde bir rekor. Cumhuriyet tarihimizde görülmemiş bir başarı. Üzerinde tezler yazılması gereken bir başarı elde ettik çok şükür. 23 yıl öne milletimiz AK Parti’nin kurulmasını kendisi sağladı. 90’lı yılların sıkıntılarından bunalan milletimiz çıkış AK Parti’nin kurulmasında buldu. 1,5 yılda hükümetlerin değiştiği, istikrarsızlığın ekonomik krizlere yol açtığı, ekonomik krizlerin, anarşiye, teröre ve faili meçhullere yol açtığı o sıkıntılı günlerden, 28 Şubat sürecinin yaşandığı anti demokrat günlerden milletimiz çıkışı AK Parti’de buldu. Adeta AK Parti’nin kurulmasını zorladı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında, “Bir parti kur, seni seçeceğiz, ilk seçimde seni iktidar yapacağız” dedi milletimiz. 2002’de iktidar olduktan sonra ülkemizin bütün kronikleşmiş sorunlarını çözmek için canla başla çalıştık.” dedi. 

Millet için, güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini de dile getiren Bakan Tunç, “Bununla birlikte AK kadrolar 22 yıldır girdikleri her seçimden milletimizin desteği ile başarı ile çıktılar. Bunda da teşkilatlarımızın büyük emeği ve katkısı var. AK Parti 22 yıldır kronikleşmiş sorunları çözerken diğer yandan da vesayetçi anlayışla mücadele etti. Vesayetçi anlayışı ortadan kaldırmak için sessiz devrim sayılan reformlara imza attı. Bununla demokrasimizin standartlarını yükselttik. AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin kadim geçmiş ve geleneğinin kök saldığı medeniyet davamızın bayraktarlığını yapmaya, umudun, geleceğin ve icraatın adı olmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki nice 23 yıllarda toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayacak politikalar üreterek demokrasimizin standartlarını daha da yükseltmeyi, temel hak ve özgürlüklerin kapsamını sürekli genişletmeyi güçlü ve kararlı bir iradeyle sürdüreceğiz. Kurulduğumuz günden bugüne destekleriyle AK Parti'mizin iktidarda olmasını sağlayan, birlikte yol yürüdüğümüz aziz milletimize şükranlarımı sunuyor, ülkemizin geleceği için ter döken dava ve yol arkadaşlarımıza fedakâr çalışmaları için teşekkür ediyorum. Milletimiz ve AK Parti'mize gönül veren teşkilatımızla birlikte zirveden yeni ufuklara yol alacak, Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz.

Bakmadan Geçme