• Haberler
  • Bartın
  • Ulus'ta 'Bugün Sınıfım Gökyüzüm Projesi' gerçekleşecek

Ulus'ta 'Bugün Sınıfım Gökyüzüm Projesi' gerçekleşecek

Bartın Dernekler Federasyonu İl Temsilcisi Ufuk Şahin, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli (Proje Yürütücüsü) Dr. Özlem Kalaycı ve İl Milli Eğitim görevlisi Canan Temiz, Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Bartın Dernekler Federasyonu İl Temsilcisi Ufuk Şahin, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli (Proje Yürütücüsü) Dr. Özlem Kalaycı ve İl Milli Eğitim görevlisi Canan Temiz, Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu’nu makamında ziyaret etti. 

Yapılan ziyarette 16-18 Eylül Tarihlerinde Ulus Doğa Park Otel’de gerçekleşecek olan; Tübitak 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında; ‘’Bugün Sınıfım Gökyüzüm’’ Projesi hakkında Kaymakam Kadiroğlu’na bilgi verildi. 

Şshin, “Bu projenin amacı Bartın İlinde avantajlı ve dezavantajlı yatılı bölge okullarında öğrenim gören 6. ve 7. sınıf öğrencileri ve uzman eğitmen ekibin yer aldığı okul dışı öğrenme ortamlarında, temelde matematik odaklı, farklı disiplinlerde yer alan faaliyetler aracılığıyla, matematiğe, fene, sanata ve doğaya olan ilgilerinin arttırılması ve bilimsel bilgiyi, matematiksel düşünceyi doğadan hareketle anlamlandırmalarını artırmaktır.” dedi. 

Kaymakam Fırat Kadiroğlu nazik ziyaretlerinden dolayı ve vermiş olduğu bilgiler için heyete teşekkürlerini iletti.
 

Bakmadan Geçme