Ulus MYO'dan oryantasyon eğitimi

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Ulus Meslek Yüksekokulu ile Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle, Yüksekokulun Ormancılık ve Orman Ürünleri, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Tapu ve Kadastro ile Giyim Üretim Teknolojisi programlarına yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine yönelik 'Oryantasyon Eğitimi' düzenlendi.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Ulus Meslek Yüksekokulu ile Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle, Yüksekokulun Ormancılık ve Orman Ürünleri, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Tapu ve Kadastro ile Giyim Üretim Teknolojisi programlarına yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine yönelik "Oryantasyon Eğitimi" düzenlendi.

Eğitim, BARÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde görev yapan Kariyer Danışmanı ve Etkinlik Uzmanı Öğr. Gör. Pelin Su Altan tarafından verildi.

Öğrencilere üniversite hayatı boyunca kariyer planlamalarını nasıl yapmaları gerektiği konusunda rehberlik sağlanması ve iş dünyasındaki kariyer fırsatları hakkında bilgilendirme yapılması amacıyla düzenlenen eğitim büyük ilgi gördü.

Etkinlik kapsamında BARÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tanıtılırken, öğrencilere "Yetenek Kapısı", "Kariyer Kapısı", "Ulusal Staj Programı" ve işe başvuru süreçleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Etkinlik, Öğr. Gör. Pelin Su Altan’ın öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla son buldu.

Bakmadan Geçme