Ulus'a hayırlı olsun

Doğalgaz için temel atma töreni gerçekleştirildi

Bartın’ın Ulus ilçesinde doğalgaz temel atma töreni gerçekleştirildi.

Üniversite caddesinde düzenlenen törene AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürü Murat Tutal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, “Bugün Ulus için güzel bir gün. Bende bugüne şahitlik etmekten çok mutluyum. Ulus’umuzu doğalgazla buluşturacağız inşallah. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ulus’umuza ve Bartın’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu’da doğalgaz yatırımının Ulus için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Ulus ilçemizden yaklaşık 120 bin hemşehrimiz İstanbul’da ikamet ediyor. Bu yatırımla beraber hemşehrilerimiz Ulus’a bu yatırımla birlikte geri dönerek yatırımlarını artıracaklar. İnşallah bu doğalgazımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.

AK Parti’nin bugüne dek hayal edilemeyenleri gerçekleştiren bir parti olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ise, “Bir hayal daha gerçek oluyor. 2001’de kurulan AK Parti iktidar olduktan sonra hem Bartın’da hem de Ulus ilçemizde hayal dahi edilemeyen çok sayıda yatırım gerçekleştirdi. Ulus’umuz zaten doğa kenti. Bundan sonra Ulus’umuzda hava çok daha temiz olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük emekler verildi. 2004 yılından bu yana Ulus’un çehresi değişti, sizlerde buna şahitlik ediyorsunuz. Bundan sonra da yatırımlar devam edecek.” dedi.

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun da yaptığı konuşmada çok mutlu bir güne şahitlik ettiklerini söyleyerek, “Allah çalışana yardım ediyor. Biz çalışmak için geldik. 11 sene önce Ulus’a geldiğimizde terk edilen değil tercih edilen bir Ulus için çalışacağız demiştik. Bu çalışmalarımız halka halka devam etti. En önemli çalışmalardan birisi doğalgazdı. Sayın Adalet Bakanımız işi hızlandırmak için sürekli görüşme yaptı. Milletvekilimiz, Kaymakamımız hep destek oldular. Gerçekten çalışmak böyle bir şey. Bu işi de inşallah kazasız belasız halledeceğiz. Şimdiden Ulus’umuza hayırlı ve uğurlu olsun. Ulus için ne yapsak azdır.” Diyerek sözlerini noktaladı.

Daha sonra duaların ardından doğalgaz için ilk kazma vuruldu.

Ulus'a hayırlı olsun

Ulus'a hayırlı olsun
Ulus'a hayırlı olsun
Ulus'a hayırlı olsun
Ulus'a hayırlı olsun
Ulus'a hayırlı olsun
Ulus'a hayırlı olsun
Ulus'a hayırlı olsun
Ulus'a hayırlı olsun
Ulus'a hayırlı olsun
Ulus'a hayırlı olsun

Bakmadan Geçme