TÜGVA'da Caner Can Cihan dönemi

TÜGVA Bartın İl Temsilciliğine Caner Can Cihan atandı. 

TÜGVA Bartın İl Temsilciliğine Caner Can Cihan atandı. 
Görevi Genel Başkanımız İbrahim Beşinci’nin tensipleri ile göreve başlayan Cihan, “Rabbimizin izniyle gençlerimiz abi İbrahim Beşinci Başkanımızın izinden kıymetli yol arkadaşlarım ve Bartın’ımızın gençleri ile birlikte devraldığımız bayrağı daha da yukarıya taşıyacağız inşallah.” dedi.
Gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını kaydeden Cihan, “Rabbimize Hamd ediyoruz ki Bartın'da "Kim var? diye seslenince, sağına soluna bakmadan fert fert ben varım!" cevabını veren genç kardeşlerim ile birlikte Türkiye Gençlik Vakfımızın Bartın İl Temsilciliği yönetim ve yürütme kurulumuzu tamamlamış olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu andan itibaren ortaokulda, lisede, üniversite kampüslerde, gençlerimizin yer aldığı her alanda ve her mecrada gençlerimizin yanında olacağız. "Hayra motor şerre fren!" anlayışıyla "Şehrimizde Nerede Genç Varsa, Orada Artık Tügva Var!" sloganıyla koşacağız, yılmadan yorulmadan çatlayana kadar koşacağız inşallah!” şeklinde konuştu. 

Yeni Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: İl Temsilcisi Caner Can Cihan, Teşkilat Koordinatörü Berat Özsoy, , İl Ortaokul Koordinatörü Ömer Sinoplu, İl Lise Koordinatörü Ozan Aşık, İl Kadın Aile Koordinatörü Feyza Nur Cihan, İl Spor Koordinatörü Hakan Soyal, İl Çalışan Gençlik Koordinatörü Fatih Yılmaz, İl Destek Koordinatörü Erdal Gülmez, Ekonomi ve Mali İşler Sorumlusu Yavuz İnamoğlu, İl Kurumsal İletişim Sorumlusu Ömer Faruk Arşak, İl Üniversite Koordinatörü Ata Güngör Çakın, İl Eğitim Koordiantörü Yusuf Değirmenci, 

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Muhammet Yusuf Gökçen, Selim Doğukan Yolcu, Fatih Emir Kaya, Cemil Can, Emin Mirza Köstekçi, Metin Özdemiroğlu, Aliye Göcen, Burak Gündal, Semanur Özsoy, Buğra Akdemir, Fatih Berber, Reha Aydemir ve Furkan Yıldırım’dan oluştu.
 

Bakmadan Geçme